RABLA PLUS 2020. Întregul buget pentru persoane fizice a fost epuizat. Se suplimentează cu 60 mil. lei

| 27 aug, 21:29

RABLA PLUS 2020. Bugetul pentru programul Rabla Plus din anul 2020 a fost suplimentat cu 60 milioane de lei, întreaga sumă pusă la dispoziţie persoanelor fizice fiind epuizată, conform declaraţiilor făcute de ministrul Mediului, Costel Alexe.

"Pentru prima dată în istoria programului Rabla Plus, întregul buget pentru persoanele fizice care îşi doresc să îşi achiziţioneze maşini electrice a fost epuizat", a anunţat, joi seară, într-o declaraţie de presă, Costel Alexe, menţionând că anul acesta Rabla Plus a început cu cel mai mare buget de când există programul - 145 de milioane de lei, informează News.ro.

El a menţionat că a fost păstrată cea mai mare primă de achiziţie din Europa, circa 10.000 de euro.

"Bugetul pe care îl avem la dispoziţie ne permite pentru 2020 să oferim circa 3.000 de vouchere pentru români care îşi doresc un mijloc de transport prietenos cu mediul, electric şi evident care să polueze foarte puţin. La această dată avem deja pentru persoanele fizice un număr de rezervări aproape dublu faţă de anul trecut de maşini ecologice achiziţionate prin Administraţia Fondului de Mediu", a susţinut ministrul Mediului.

Ministrul a mai explicat că au fost demarate procedurile pentru suplimentarea bugetului Adminstraţiei Fondului de Mediu pentru programul Rabla Plus 2020 cu 60 milioane lei, ajungând la 200 milioane lei.

Citeşte şi Programul Rabla Plus 2020: Maşinile electrice folosite la drive-test vor fi considerate noi şi pot fi cumpărate

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 dec, 11:30
raryMenna
what is the next step after clomid
Recent reviews summarizing the mechanistic relationship between vitamin D and cancer have focused heavily on older studies 9 13 buy clomid online safely

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ