RADET a dat drumul la căldură în Bucureşti

| 01 oct, 2013

Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice Bucureşti furnizează de marţi energie termică pentru încălzirea imobilelor racordate la căldură din Bucureşti, după ce trei nopţi la rând temperaturile au fost sub 10 grade, potrivit Mediafax.

RADET a pornit furnizarea energiei termice în Bucureşti, după ce trei zile la rând temperaturile nocturne au scăzut sub 10 grade, în condiţiile în care este abia începutul lunii octombrie.

Spitalele, şcolile şi grădiniţele din Capitală racordate la sistemul centralizat de încălzire pot solicita reluarea alimentării cu energie termică în regim permanent, a mai anunţat luni RADET.

Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice Bucureşti furnizează de luni energie termică pentru încălzirea şcolilor, grădiniţelor şi spitalelor, dacă acestea formulează o cerere în acest sens, au precizat reprezentanţii RADET, într-un comunicat de presă.

Dispeceratul de urgenţă Tel Verde 0800.820.002 şi echipele de intervenţie ale regiei funcţionează 24 de ore din 24 şi stau la dispoziţia acestor instituţii, pentru a putea să beneficieze de furnizarea agentului termic pentru încălzire, potrivit sursei citate.

De la 1 octombrie, gazele livrate populaţiei vor costa cu 1% mai mult, după scumpirea cu 8% de la 1 iulie.

Meteorologii anunţă temperaturi scăzute şi pentru următoarele două săptămâni. În prima săptămână a intervalului vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă din an, urmând ca în a doua săptămână temperaturile înceapă să crească uşor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ