Radu Banciu va fi dat în judecată. Ofensa DURĂ adusă islamului

| 12 ian, 10:42

Prezentatorul TV Radu Banciu se va alege cu un nou proces, după ce Abu al Ola Nagi al Ghithy, preşedintele Centrului Cultural Islamic „Islamul Azi“, a anunţat că intenţionează să dea în judecată un prezentator TV care a adus jigniri Coranului, potrivit nasul.tv.

„Joi seară, un prezentator de la o emisiune – nu vreau să spun cine este pentru că nu vreau să-l fac cunoscut – a denigrat şi a jignit Islamul. Coranul este de c***t. Aşa a zis. Noi, musulmanii din România, am decis să-l dăm în judecată. Le cerem lui Klaus Iohannis şi lui Victor Ponta să ia măsuri. Prezentatorul respectiv a zis că Islamul este o cretinitate de religie care i-a îndobitocit pe oameni. Cum să spună: Coranul este de rahat?!”, a zis Abu al Ola Nagi al Ghithy la România TV, citat de nasul.tv.

Abu al Ola Nagi al Ghithy nu a menţionat numele prezentatorului TV, dar Radu Banciu a vorbit în termeni duri despre Islam după atentatul terorist din redacţia „Charlie Hebdo“. „Vă explic eu cum stau lucrurile cu Islamul. Aceşti demenţi pe care îi vedem ucigând peste tot în lume ucid în numele Islamului. Această cretinitate de religie i-a îndobitocit pe oameni. Ei îşi trag seva din acest rahat care este Islam. Nu se pot comporta ca nişte europeni, pentru că au o altă religie. Indiferent că sunt doctori eminenţi, scriitori de premiul Nobel sau simpli terorişti, ei cu toţii îşi trag seva din această îndobitocire a religiei pe care o au“, a zis Radu Banciu joi seară la B1 TV, citat de dcnews.ro.

„Duceţi-vă dracului de tâmpiţi. Din cauza voastră s-a întâmplat totul. Ce legătură are că tu eşti musulman, iar eu creştin? Această religie manipulează pe oricine“, a mai spus Radu Banciu. „Coranul… acest rahat de carte… nu reuşeşte să oprească gloanţele“, a adăugat prezentatorul TV făcând referire la rândurile scrise pe o copertă a revistei „Charlie Hebdo“.

FOTO Moment EMOȚIONANT: imagine RARĂ cu Merkel și Hollande la MARȘUL ISTORIC din Paris

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

21 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 ian, 13:49
Mandix
Despre Islam
Cine doreşte să se documenteze cu privire la Islam,îi recomand să
''studieze''cartea''Islamul contemporan''de Ali Merad,editura Corint
Bucureşti-2003.Salutări.Mandix.
13 ian, 20:58
Simedru
190. Luptaþi pe calea lui Allah împotriva acelora care se luptã cu
voi, dar nu începeþi voi lupta, cãci Allah nu-i iubeºte pe cei care încep
lupte!(144)
191. Omorâþi-i unde-i prindeþi ºi alungaþi-i de acolo de unde v-au alungat!
Iar schisma(145) e mai rea decât omorul. Dar nu luptaþi împotriva
lor aproape de Moscheea Al-Haram(146), doar dacã ei se luptã cu voi în
ea. Iar dacã luptã împotriva voastrã, omorâþi-i, cãci aceasta este
rãsplata celor fãrã de credinþã!
192. Dacã, însã, ei contenesc, atunci Allah este Iertãtor, Îndurãtor
[Ghafur, Rahim].
193. Luptaþi-vã cu ei pânã ce nu va mai fi necredinþã ºi credinþa va fi
numai în Allah! Dar dacã ei contenesc, atunci nu mai existã vrãjmãºie,
decât împotriva celor nelegiuiþi.
194. Luna cea sfântã pentru luna cea sfântã(147) ºi în toate lucrurile
sfinte se aplicã talionul. Aºadar, celui care v-a atacat rãspundeþi-i
întocmai aºa cum v-a atacat el! ªi fiþi cu fricã de Allah! ªi sã ºtiþi cã
Allah este cu cei care se tem de El!
Astea sunt invatamintele Coranului, "ori ce musulman, are datoria sa lupte 8 luni pe an impotriva "infielilor"!
13 ian, 23:13
frei_herr
@Simedru, ignorantule, astora de-alde tine va trebuie musai o retroversiune a Coranului din romana in ... romana!
Citeshte comentariul meu la exact aceleashi versete, ceva mai jos.
Multzi proshti mai ai Doamne in gradina Ta, iar gardurile nu reushesc sa-i tzina inauntru!...
12 ian, 19:09
Nu sunt Charlie
„Coranul… acest rahat de carte… nu reuşeşte să oprească gloanţele“, - este exact textul unei caricaturi din acea "revista umoristica" care este o mizerie de revista pt inapoiati mintali si in niciun caz o reprezentanta a presei libere!
12 ian, 15:57
cucu
d-le ola nagi,nu-l da bre in judecata,ca el sarmanul este oligofren din nascare.cum sa te judeci cu un retardat?d-ta crezi ca el stie ce este acela coran?el sireacul crede ca este ceva de mincare bre.te vede alah-bunul ca te judeci cu cercopiteci.
12 ian, 16:24
Nik
Cucule! Din cauza unora primitivi ca tine se petrec masacre peste tot in lume...Daca consideri ca in sec.21 trebuie sa-ti fie de capatai o cartulie scrisa demult demult de niste primitivi...esti jalmic! Oricum,acea carte tocmai despre toleranta vorbeste...Ceea ce la tine nu se vede! Rahaturile din lume se petrec datorita unor insi ca tine...intoleranti la felul cum gandesc altii! SI TU esti vinovat de aceste crime!
12 ian, 15:12
mihai
De ce nu mergem in chiloti pe strada asa cum fac, ocazional, tinerii la metrou, ca sa aratam ca suntem... deschisi la... minte ? Iar, intr-o perspectiva mai indepartata, de ce nu urinam pe unde ne vine, ca ...este o necesitate fiziologica, asta ar mai avea o justificare... Dar de ce nu ne-am da in cap unii altora daca am fi lezati in amorul propriu, doar a-m da dovada de... demnitate ?! Un razboi n-ar fi dovada supremei libertati de expresie ? Asta ca sa inteleaga si parizienii si Banciu si ceilalti "descheiati la minte..."
12 ian, 15:11
john
Islamul de kkt
@ Pai Banciu a fost elegant in exprimare, trebuia sa dea si foc in direct la Coranul unor imbecili !
Si nu uitati un lucru, imbecilii aia de musulmani nici nu beau, eisi fara bautura'n cap sint dobitaci, imaginati-va sa mai si bea !

P.S. Europa ar trebui sa se trezeasca, TOTI musulmanii expulzati; nu va face asta (lasati vrajala cu drepturile omului, ei sint animale idioate), sa fi si mai rau !
12 ian, 16:54
frei_herr
Bai, euglena bok-o-trofa, chiar asa de ignorant si anal-fabet sa fii?!?
Pai, mai oligo, cu fraze rupte din context si fara minima intzelegere a logicii scrierii pina si Biblia abunda de ... faradelegi. Citeshte pt. exemplificare Vechiul Testament, "deshteptule"!...
Pe vremea cind eu studiam ani de zile istoria religiilor cu creionul in mina, tu nici nu existai pe tzeava lui tac-tu!
Ai deschis cumva la ... intimplare Coranul, nu-i asa "eminentza"?
Pai ca sa priceapa si un non-apis de-alde tine sensul spuselor din, de ex. Al-Bakarah 2:191, trebuia OBLIGATORIU sa fi citit TOATE versetele de pina atunci! Adica inclusiv 2:190. Care ce spune, mai ticalos fara minte care citeshti si citezi cartzile in "dunga" si le interpretezi doar cu mono-neuronul ala abulic si handicapat de prea multa propaganda scelerata.
Ia de aici, djuvarian ... kool-t:
2:190 : "Luptatzi pe calea lui Allah împotriva acelora care se luptã cu voi, DAR NU INCEPETZI VOI LUPTA, cãci Allah nu-i iubeshte pe cei care încep lupte!"
Asa ca asta e contextul pt. 2:191 care spune pe linie de consecintza logica:
"Omorâtzi-i unde-i prindetzi si alungatzi-i de acolo de unde v-au alungat! Iar schisma e mai rea decât omorul. Dar nu luptatzi împotriva lor aproape de Moscheea Al-Haram, doar dacã ei se luptã cu voi în ea. Iar dacã luptã împotriva voastrã, omorâtzi-i, cãci aceasta este rãsplata celor fãrã de credintzã!"
Intzelegi ceva, kre(sh)tine?
Ai idee la ce se refera 'schisma' invocata, dobi?
Nu prea!
E vorba de necredintza, ruptura, sciziune religioasa existenta la acea vreme IN CADRUL religiei musulmane, ignorant ce esti!
Apoi 2:192 spune:
"Dacã însã ei contenesc, atunci Allah este Iertãtor, Îndurãtor."
Si 2:193 explica :
"Luptatzi-vã cu ei pânã ce nu va mai fi necredintzã si credintza va fi numai în Allah! Dar dacã ei contenesc, atunci NU MAI EXISTA vrãjmãsie, decât împotriva celor nelegiuitzi."
Iar 2:184 parca e
12 ian, 17:13
frei_herr
Iar 2:184 parca e ... bucatzica rupta din Vechiul Testament :
"Luna cea sfântã pentru luna cea sfântã si în toate lucrurile sfinte se aplicã TALIONUL (Ooops!). Asadar, celui care v-a atacat rãspundetzi-i ... INTOCMAI ASA CUM V-A ATACAT EL! Si fitzi cu fricã de Allah! Si sã Stitzi cã Allah este cu cei care se tem de El!"

Cum mai suna acum Al-Baqarah 2:191, idiot atzitzator de violentze? Interpretezi si tu Coranul EXACT LA FEL cum o fac sceleratzii aia de pseudo-jihadishti sau dementzii de la ISIS!
Toate versetele enumerate fac referire la atitudinea musulmanilor fatzã de lupta în "luna opritã". Asta s-a întâmplat în momentul când Trimisul lui Allah a voit sã împlineascã Pelerinajul mic însã politeishtii l-au oprit si l-au împiedicat sã intre în Mekka. Ulterior s-a încheiat armistitziul de la Al-Hudaybiyya. Apoi, în anul urmãtor, când a vrut sã împlineascã pelerinajul si însotzitorilor sãi, acestora le-a fost teamã cã politeishtii se vor purta perfid cu ei atunci când vor fi în starea de sacralizare. ABIA ATUNCI au fost revelate versetele care aratã cã ei nu au dreptul sã violeze primii locurile sacre, dar au voie sã rãspundã si sã respingã atacul...
Asa ca sa shtii, n-mernicule, ca eshti doar un kre(sh)tin ... djuvarian!
Pune ambele minutze pe cartzi, lighioana timpita. Si vezi ai grija sa nu care cumva sa fie cele de ... bucate sau - Doamne fereshte! - alea de ... poker!!!

Te informez ca eu sint - chiar daca nu prea ... zelos - un creshtin ortodox de o mie de ori mai citit decit o sa fii tu in viitoarea ... mie de ani, ca am cultura necesara cit sa nu pun ... botul la toate kretinismele vehiculate pe net de oligo ca tine, ca am obligatoriul respect fatza de alte culturi si civilizatzii decit ale mele si ca educatzia nu-mi permite sa vad negru acolo unde e alb sau sa confund binele cu raul. Nici macar din "motive" religioase...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ