Radu Mazăre primeşte LOVITURA FATALĂ de unde se aştepta mai puţin

| 03 feb, 16:54

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, mai adună un dosar pe numele său. Asociaţia Elevilor din Constanţa anunţă că va depune o plângere penală la DNA pe numele primarului Radu Mazăre pentru un prejudiciu de peste 50 de milioane de euro.

Asociaţia Elevilor din Constanţa va depune miercuri, 4 februarie, o nouă plângere penală, la Direcţia Naţională Anticorupţie - Structura centrală, pe numele primarului municipiului Constanţa, Radu-Ştefan Mazăre, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz în serviciu, scrie ştiripesurse.ro.

Plângerea penală se referă la refuzul acordării reducerii de 50% la transportul local în comun pentru elevi, prevedere stipulată la art. 84 (1) în Legea educaţiei naţionale. „Numitul Mazăre Radu-Ştefan refuză de 15 ani de zile să aplice legea şi să acorde elevilor reducerea de 50% la transportul local în comun, pe care legea le-o garantează. În acest moment, prejudiciul este de peste 50 de milioane de euro“, arată elevii din Constanţa.

Citeşte şi: Curtea de Apel va judeca un nou termen din dosarul lui Radu Mazăre


Asociaţia Elevilor din Constanţa este singura organizaţie reprezentativă a elevilor din judeţul Constanţa. Structura are ca ca scop reprezentarea intereselor comune ale acestora, promovarea drepturilor elevului şi stimularea participării elevilor la actul educaţional. Asociaţia Elevilor din Constanţa a fost fondată în anul 2013 şi în prezent este singura organizaţie reprezentativă a elevilor acreditată la Camera Deputaţilor.

Liderii asociaţiei au scos lumea în stradă la Constanţa, în seara alegerilor prezidenţiale, în urma unei mobilizări pe Facebook. Mitingul a adunat peste 2.000 protestatari, care s-a oprit sub ferestrele PSD Constanţa şi au scandat lozinci anti Mazăre şi anti Constantinescu.

Tag-uri: DNA, Radu Mazăre
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ