RADU MAZĂRE VA FI CERCETAT ÎN LIBERTATE, a decis definitiv instanţa supremă

| 18 apr, 2014

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, acuzat că ar fi luat mită 175.000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern, va fi cercetat, în continuare, în libertate, a decis, vineri, instanţa supremă, care a respins recursul DNA faţă de controlul judiciar dispus în cazul edilului.

Instanta a judecat constestatia depusa de procurorii DNA la decizia unui judecator ICCJ de a-l elibera pe Radu Mazare.

"E ziua victoriei impotriva pacatului si a Satanei. Sunt acuzat ca am luat mita ca sa imi indeplinesc sarcinile de serviciu. Credeti ca era nevoie sa-mi dea cineva mita ca sa construiesc un cartier pentru saraci?", a declarat vineri dimineata edilul Constantei, dupa ce a iesit din sala de judecata.

Radu Mazare si omul de afaceri Avraham Morgenstern au fost retinuti in 8 aprilie, dupa audieri la DNA.

Cei doi au fost eliberati o zi mai tarziu, dupa ce judecatoarea Rodica Cosma, de la ICCJ, a decis ca procurorii nu au adus probe care sa creeze suspiciunea rezonabila ca edilul a primit bani pentru comiterea unor fapte de coruptie.

Procurorii DNA il acuza pe Radu Mazare ca a primit 175.000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern pentru a-i acorda acestuia contractul de construire a unui cartier cu destinatie sociala.

In dosar mai apar fratele lui Radu Mazare, Alexandru Mazare, care ar fi primit si el mita, si omul de afaceri Elan Schwartzemberg, care ar fi fost intermediar pentru banii primiti de primarul Constantei.

Tag-uri: DNA, Radu Mazăre
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ