Radu Mazăre vrea să se apuce de o nouă meserie, după gratii

| 17 iun, 14:16

Radu Mazăre vrea să înceapă o nouă carieră după gratii.

Radu Mazăre după gratii va putea opta pentru muncă (în atelier de tâmplărie, la bucătărie sau întreţinere), va beneficia de consiliere psihologică şi va putea cere să meargă la capelă.

Totodată, fostul primar poate cere să participle la cursuri de reformare profesională - tâmplărie, lăcătuşerie sau instalaţii sanitare. Totul sub paza gardienilor. Chiar şi în timpul plimbării, care trebuie să dureze cel puţin o oră,  deţinuţii cu regim închis sunt atent supravegheaţi de lucrătorii din penitenciar.


Mama fostului primar a explicat că, în orice caz, perimetrul curții exterioare este unul destul de mic, motiv pentru care Radu Mazăre nu poate să facă prea multe lucruri pentru a-și ocupa timpul.


„Afară este un perimetru care e destul de mic. Pur și simplu se învârte în cerc. Că altfel, ca să facă mișcare n-are cum. E betonat. El ar mai face excercitii. Vrea să meargă în casă, dar n-are cum. Mi a zis ca se invarte în cerc acolo 2 ore”, a afirmat mama lui Radu Mazăre.

Tag-uri: Radu Mazăre
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ