Raeţchi: Stranie coincidenţa între intenţia ministrului Justiţiei referitoare la averi şi atacul lui Dragnea

| 13 sep, 16:03

Vicepreședintele PNL București, deputatul Ovidiu Raețchi, susține că "este stranie coincidența" între intenția ministrului Justiției de a adopta o ordonanță privind confiscarea extinsă a averilor și atacul președintelui PSD, Liviu Dragnea, la adresa Ralucăi Prună.

"După ce au eșuat, în urmă cu câteva săptămâni, în încercarea de a-l convinge pe Dacian Cioloș de a o schimba din  funcție pe Raluca Prună, Liviu Dragnea și Călin Popescu-Tăriceanu depun din nou eforturi pentru demiterea ministrului Justiției. Nu cred că este o coincidență faptul că Dragnea a început din nou să o critice pe Raluca Prună la o zi după ce ministrul Justiției a afirmat că nu exclude varianta adoptării prin ordonanță de urgență a proiectului prin care se dorește transpunerea directivei europene privind confiscarea extinsă, dacă premierul Dacian Cioloș va fi de acord cu acest lucru. În ceea ce îl privește pe liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, este clar că acesta este primul la rând în atacarea instituțiilor judiciare din România și că acesta va fi principalul mesaj al campaniei pentru alegerile parlamentare", a transmis Ovidiu Raețchi, printr-un comunicat.

În opinia liberalului, Liviu Dragnea și Călin Popescu-Tăriceanu "nu vor agrea un ministru al Justiției pe care nu îl pot controla".

"Este cert că Liviu Dragnea și Călin Popescu-Tăriceanu nu vor agrea niciun ministru al Justiției care nu face parte din gașca lor și nu se află la buna lor dispoziție, indiferent dacă acest ministru este Raluca Prună sau nu. De aceea, șeful PSD s-a arătat deranjat de presupusa intenție a ministrului Justiției de a schimba clasa politică: știe că nu are niciun viitor într-o nouă paradigmă. (...) Raluca Prună trebuie să reziste acestor atacuri pentru că orice semn de slăbiciune va fi interpretat de Dragnea, Tăriceanu și politicienii cu probleme pe care îi reprezintă în propriul lor avantaj", a mai spus Raețchi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ