RALUCA TURCAN: Fac apel la CSM să nu cauţioneze jocul politic pervers al lui Tăriceanu

| 29 apr, 13:47

Vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a declarat, miercuri, referitor invitaţia adresată CSM de Călin Popescu Tăriceanu, că face apel la această autoritate "să nu cauţioneze sub nicio formă jocul politic pervers" al preşedintelui Senatului.

"Fac apel la CSM să nu cauţioneze sub nicio formăjocul politic pervers al lui Călin Popescu Tăriceanu. După ce a blocat justiţia, Tăriceanu vrea să stea la aceeaşi masă cu CSM", a afirmat Turcan.

Ea a susţinut că Tăriceanu s-a aşezat cu "picioarele pe Constituţie" pentru a-şi păstra funcţia şi a mai "prinde" un mandat de parlamentar.

"El s-a aşezat cu picioarele pe Constituţie, pe ordinea de funcţionare a instituţiilor statului chiar din poziţia de număr doi în stat, cu scopul meschin de a-şi păstra funcţia şi de a mai prinde un mandat de parlamentar", a mai spus Turcan.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a transmis, miercuri, CSM-ului, o scrisoare de invitaţie la o "întâlnire informală, care să se desfăşoare sub forma unei dezbateri", propunând ca presa să fie prezentă doar la deschiderea discuţiilor, şi fără rezoluţie sau comunicat la final.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 apr, 17:34
iosif stalin
STRAMBO SI CRACANATO
CE-I AIA FA,URATENIA PAMANTULUI;CAUTIUNE PERVERSA ? TUTA SATULUI ....
BORCANO,FOSTA PIONERA SI UTECISTA,DUTE SI LUCREAZA LA APACA,CA CALCA
TOARE IN PICIOARE A PROSTULUI BORCAN,SAU TURCAN,CA TOT ESTE TURC DE
ORIGINE.SUNTE-TI UN CUPLU DE CIRC CU ANIMALE.HAI,PA,TUTA PROASTA

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ