Raluca Turcan: O persoană condamnată definitiv nu e potrivită ca premier

| 13 dec, 15:31

Liderul interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, marţi, că liberalii vor prezenta mai întâi preşedintelui Klaus Iohannis mandatul lor pentru consultările de la Cotroceni, dar a precizat că formaţiunea sa consideră că o persoană condamnată definitiv nu este potrivită pentru funcţia de prim-ministru.

"Am primit invitaţia preşedintelui Klaus Iohannis. Biroul Politic Naţional a decis să-mi acorde mandat pentru aceste consultări în privinţa echipei şi a ceea ce vom discuta acolo. Mandatul nostru îl vom prezenta întâi domnului preşedinte Klaus Iohannis. Sunt două lucruri pe care PNL nu poate să le ignore şi de la care nu va face rabat. Primul este acela că o persoană condamnată definitiv nu e potrivită pentru a deţine funcţia de prim-ministru", a afirmat Turcan, la finalul şedinţei Biroului Politic Naţional al partidului. 

Ea a adăugat că al doilea lucru peste care PNL nu poate trece este ca Parlamentul să facă legi pentru anumite persoane. 

"Respingem cu fermitate ca Parlamentul României să se transforme în instituţia care face legi pentru ca anumite persoane să profite. Asta ne-a distrus, asta ne-a adus la acest nivel de trai, asta i-a dezamăgit pe oameni şi i-a îndepărtat de clasa politică", a menţionat Raluca Turcan.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ