Raluca Turcan (PNL): Tăriceanu și ALDE primesc ceea ce merită din partea PSD

| 06 iul, 13:49

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, și formațiunea sa politică "primesc ceea ce merită din partea PSD" susține prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan, care face referire la faptul că președintele PSD, Liviu Dragnea, "schimbă cum vrea programul de guvernare și îi pune în fața faptului împlinit" și " le golește ministerele de agenții importante".

"Călin Popescu Tăriceanu și ALDE primesc ceea ce merită din partea PSD. După ce și-a făcut treaba cu ei, Liviu Dragnea nici măcar nu se ostenește să-și arunce privirea. Schimbă cum vrea programul de guvernare și îi pune în fața faptului împlinit. Le-a aruncat în brațe impozitul pe cifra de afaceri încât li s-a făcut țăndări blazonul de liberali vopsiți. Le golește, încet-încet, ministerele de agenții importante. Le rezervă un viitor politic palpitant: să joace table în Cișmigiu sau să dea muștele afară din impunătoarele birouri ministeriale", a scris Raluca Turcan joi, pe pagina de facebook.

 

Turcan a adăugat că "așa pățesc cei care au trădat liberalismul pentru PSD".

"După ce PSD se vede cu sacii în căruță, îi trimite să vegeteze prin subsolurile guvernării. Pesediștii au iubit întotdeauna trădarea și i-au disprețuit pe trădători. Aviz oricăror amatori!", a afirmat Turcan în postarea sa.

 

 

Tag-uri: Raluca Turcan
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ