Rapid pierde un contract de 3 milioane de euro cu Murfatlar

| 02 aug, 2013

Unul dintre cei doi noi acţionari ai echipei de fotbal Rapid Bucureşti, Adrian Zamfir, a declarat pentru gandul.info că retrogradarea decisă de TAS va duce la pierderea unui contract de publicitate de 3 milioane de euro. Asta e prima pagubă-

"Noi aveam un buget bun pentru promovare, doar că toate acestea s-au dat peste cap. O primă pagubă este de trei milioane de euro, contractul de publicitate cu Murfatlar, era pe un an, dacă jucam în Liga 1. Rapidiştii pot să rămână liniştiţi din două motive: echipa este acum mai puternică decât credeam pentru Divizia B şi că situaţia financiară rămâne neschimbată, exista buget pentru Divizia B, nu este nicio problemă", a declarat pentru gandul.info, Adrian Zamfir.

TAS a decis retrogradarea Rapidului din Liga 1 pe motiv că nu a obţinut licenţa şi păstrarea Concordiei Chiajna în prima divizie.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ