Rapidiştii n-au scăpat de emoţii. Instanţa va decide în februarie soarta clubului de fotbal

| 22 noi, 2013

Tribunalul Bucureşti a fixat azi un nou termen de judecată pentru planul de reorganizare al clubului giuleştean: 14 februarie.

Judecătorul a cerut ca până la acea dată să fie rezolvate toate contestaţiile, una din ele fiind cea depusă de Paul Codrea care nu a fost de acord să piardă banii pe care clubul îi datorează. În acelaşi timp, unul dintre acţionarii minoritari ai clubului, cu un pondere de 0,06%, a solicitat un expert independent care să stabilească dacă planul de reorganizare este realist şi fiabil.

Costurile unei astfel de expertize sunt foarte mari - aproximativ 100.000 de euro - şi solicitarea a stârnit o reacţie negativă din partea creditorilor.

Totodată, în dosarul prezentat azi de Rapid la Tribunalul Bucureşti, nu era ataşat procesul verbal încheiat la Adunarea Creditorilor de luni.

Planul de reorganizare al Rapidului, prezentat Tribunalului pentru aprobare astăzi, prevede ca din totalul de 118 816 562 de lei, datorii la data declarării insolvenței, clubul să plătească doar 588 612 lei. Adică de 200 de ori mai puțin decât era totalul datoriilor. Majoritatea acestora era către firmele lui George Copos, acesta reununțând să mai solicite achitarea acestor datorii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ