Rapidul scapă de faliment. Tribunalul Bucureşti a confirmat planul de organizare

| 31 mar, 2014

Tribunalul Bucureşti a confirmat planul de organizare al FC Rapid, în cadrul dosarului de insolvenţă, astfel că gruparea giuleşteană îşi poate depune dosarul la FRF în vederea obţinerii licenţei pentru ediţia 2014/2015 a Ligii I.

"În baza articolului 101, alineatul 1, din Legea nr.85 pe 2006, privind procedura insolvenţei, confirmă planul de reorganizare al debitoarei Fotbal Club Rapid - în insolvenţă. Fixează termen pentru continuarea procedurii la data de 26 septembrie", se arată în soluţia dată de completul de judecată de la Tribunalul Bucureşti.

Părţile din acest dosar pot face recurs în termen de şapte zile de la comunicare. Unul dintre avocaţii celor trei jucători Dănuţ Coman, Ovidiu Burcă, Ionuţ Stancu a declarat că va face recurs la decizia Tribunalului Bucureşti.

După decizia Tribunalului Bucureşti, FC Rapid va putea depune în cursul zilei de astăzi, data limită, documentaţia necesară pentru a obţine licenţa pentru ediţia 2014/2015 a Ligii I. În situaţia în care instanţa ar fi respins planul de reorganizare, FC Rapid ar fi intrat în procedură de faliment şi ar fi fost retrogradată în Liga a IV-a.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ