RAPORT MCV. Emil Boc: Raportul este mai dureros decât o moţiune de cenzură

| 22 ian, 2014

Primarul municipiului Cluj-Napoca, democrat-liberalul Emil Boc, este de părere că Raportul MCV pe justiţie este, pentru guvernul USL, ca o moţiune de cenzură, însă mult mai dură, deoarece este dat de la Bruxelles.

Fostul premier a explicat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că USL nu poate fi ameninţat cu moţiuni de cenzură deoarece deţine 70 la sută din Parlament, dar atunci când vine un asemenea raport, cum este cel de monitorizare şi verificare, atunci 'este chiar mai dureros decât o moţiune de cenzură', notează Agerpres.

"Raportul MCV pe justiţie marchează regresul României în planul democraţiei şi al statului de drept şi este o moţiune de cenzură la adresa Guvernului României şi a guvernării USL. Dacă nu au moţiune de cenzură în Parlament, unde au 70 la sută, e mai dureroasă 'moţiunea de cenzură' care vine de la Bruxelles pe MCV", a spus Boc.


Acesta a mai precizat că raportul poate fi interpretat şi ca un vot de blam la adresa guvernării USL, 'care face regrese majore în progresele ţării noastre pe linia statului de drept şi democraţiei".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 ian, 2014
gore
boculet
tu sa taci,sluga. s-a sters marinarul cu tine la cur,ne-ati bagat intr-un mare rahat pt. urmatorii ani buni... ati furat tot ce se putea fura, ati taiat salariile si pensiile amaratilor , sa faceti "investitii" ...acu' baga-te-n seama ,nedezvoltatule !!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ