Raportul Comisiei Nana va fi gata miercuri

| 14 apr, 2014

Preşedintele Comisiei Călăraşi, Mihai Fifor, a declarat, după încheierea şedinţei de luni, că raportul Comisiei va fi gata miercuri, după ce vor fi analizate o serie de documente solicitate de la ANAF.

"Aşteptăm o serie de documente de la ANAF pe care Comisia le-a solicitat şi sperăm ca în urma acestei analize să putem să tragem o concluzie finală, urmând ca miercuri, la întâlnirea pe care membrii Comisiei o să o aibă, cele mai probabil la ora 10.00, să putem finaliza acest raport, pe care o să îl depunem la Birourile Reunite", a spus Fifor, conform Mediafax.

"Noi am afirmat data trecută un lucru pe care continui să îl spun şi astăzi, fără nici un fel de dubiu. Eu nu am discutat foarte mult pe faptul că societatea Berfige era inactivă sau nu şi, repet, aşteptăm de la ANAF o serie de documente ca să putem să ne punem de acord cu acest aspect. Am discutat mai mult despre modul în care s-au emis titluri de proprietate care în spate au documente care nu sunt tocmai în regulă şi făceam la faptul (…) că sunt în jur de 60 de ha de teren ale căror titluri de proprietate nu sunt emise legal".

Mihai Fifor a ţinut să precizeze că se s-ar putea anula în instanţă tranzacţii dintre Berfige şi vânzătorii anumitor terenuri din comuna Nana. "Din acest punct de vedere, putem să discutăm despre o hotărâre a unei instanţe, la un moment dat, care să decidă dacă această tranzacţie se poate anula sau nu şi mă refer la tranzacţia dintre Berfige şi vânzătorii de teren din Comuna Nana", a subliniat Fifor.

"Aşteptăm istoricul fiscal al acestei societăţi, dar şi pe cel al mandatarului Alina Preda. Mai mult sunt precupat de cum s-a constituit acest lot compact de teren", a mai spus preşedintele Comisiei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ