Raportul medicilor legişti: Persoanele decedate în incendiu au fost intoxicate cu fum și gaze toxice

| 02 noi, 12:28

Persoanele decedate în urma incendiului izbucnit vineri seară în clubul Colectiv au fost intoxicate cu fum și gaze toxice, sunt concluziile raportului medicilor legiști în urma autopsiilor făcute în ultimele zile.

"Intoxicație cu fum și gaze toxice. Aceasta este tot ce avem", a declarat luni, pentru Agerpres, medicul legist Abdo Salem.

De duminică au început să fie date aparținătorilor corpurile tuturor celor 30 de victime.

Citeşte şi: Asistenta care a descris IADUL de la Colectiv a fost AMENINŢATĂ pentru că a vorbit

Toți cei 14 pacienți internați la Spitalul Floreasca în urma rănilor suferite în incendiul de la clubul Colectiv se află la Terapie Intensivă, starea lor fiind una critică, a declarat luni directorul medical al instituției, Nicușor Luchi. Totodată, cinci pacienţi sunt în stare critică la Spitalul "Bagdasar-Arseni", a declarat luni purtătorul de cuvânt al unității medicale, doctorul Florin Bica. Dintre cei cinci pacienţi internaţi la Spitalul Sfântul Pantelimon, trei sunt în stare critică, iar cinci persoane internate la spitalul Militar sunt în stare gravă.

Citeşte şi: Un supravieţuitor al tragediei din Colectiv acuză autorităţile că ASCUND ADEVĂRUL: "O să vreau niște răspunsuri"

Trei pacienți sunt în stare critică la Spitalul Elias din cei 14 internați la această unitate medicală în urma incendiului de la Clubul Colectiv, a declarat luni managerul instituției Doina Dimulescu.

Un pacient se află în stare critică și alți trei în stare gravă din totalul de șase internați la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu" în urma incendiului de la Clubul Colectiv, a declarat luni purtătorul de cuvânt al unității medicale, doctorul Raluca Alexandru.

Citeşte şi: Mărturie REVOLTĂTOARE a unei supravieţuitoare de la Colectiv: Lumea trebuie să ştie adevărul. Cei de la 112 NU ne-au crezut

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ