Rareş Bogdan, un fanfaron politic deghizat în om de presă, vrea la TVR?

| 19 dec, 2013

Propunerea PNL pentru conducerea TVR poate  fi considerată cel mult o glumă proastă.

Liberalii au propus pentru conducerea televiziunii publice, care este extrem de aproape de a intra în faliment, un jurnalist angajat la un post de televiziune aflat în insolvenţă şi despre care se zvoneşte că nu mai are viaţă lungă. Singurul motiv pentru care Rareş Bogdan a fost propus de PNL la conducerea TVR, este faptul că pare a fi cam singurul realizator de televiziune care seară de seară îl vorbeşte de bine pe Crin Antonescu. Alte motive nu prea există, pentru că nu poţi să pui la conducerea televiziunii publice, şi să mai ai şi pretenţii serioase apoi, un personaj care nu cu mult timp în urmă se scandaliza şi acuza în stânga şi dreapta, pentru că ratingurile arătau că este depăşit de Disney Channel. Exact, atât de bun realizator tv este, încât desenele animate înregistrează o audienţă mai mare decât emisiunea sa.

În acest context, de ce insistă PNL pentru un astfel de personaj? Ce are atât de special acest Rareş Bogdan, cu excepţia batistuţei de la sacou? Este numirea sa la TVR o miză atât de importantă, încât să merite ruperea USL? PNL nu este la prima ofertă pe care i-o face jurnalistului, aceta refuzând anul trecut un post de parlamentar, despre care, la cum s-au desfăşurat alegerile, putem afirma fără eroare că era eligibil. Aşadar, Bogdan a refuzat să devină membru al Parlamentului României, dar funcţia de la TVR i-a făcut cu ochiul. Sau poate mai atras decât el a fost Cozmin Guşă, patronul său de la Realitatea. Pentru Guşă, să aibă omul său la conducerea unei televiziuni cu un buget de 150 de milioane de euro anual, şi care cheltuie o avere pe producţii tv din surse externe, ar fi fost ceva. Ar fi reprezentat o şansă extrem de mare pentru salvarea Realităţii de la o soartă cruntă.

Revenind însă la atitudinea PNL, este imposibil ca Antonescu să rişte unitatea USL doar pentru Rareş Bogdan. Nici măcar TVR nu reprezintă o miză atât de mare. Vorbim totuşi de o televiziune cu rezultate extrem de slabe în ceea ce priveşte audienţa, care oricum conform algoritmului negociat în USL, revine PNL. Să fie liberalii incapabili să găsească un bun manager pe care să îl propună, sau având în vedere dezastrul de la TVR, nimeni nu vrea să îşi asume conducerea postului public de televiziune?

Liberalii şi-au dovedit de câteva ori incapacitatea în ceea ce priveşte resursele umane, când l-au nominalizat pe Săftoiu la conducerea TVR, sau au acceptat ca Gigi Becali să candideze pe unul din locurile lor de parlamentari. Acum o fac din nou şi chiar riscă o criză politică majoră, pentru un moderator care nu poate promite nimic concret în ceea ce priveşte relansarea TVR, având în vedere că până acum n-a reuşit să ia faţa unor desene animate. Pentru cei care nu înţeleg de ce insist cu desenele animate, gândiţi-vă că emisiunea lui Rareş Bogdan este programată în timpul săptămânii, la o oră destul de târzie, oră la care majoritatea copiilor dorm.

În ceea ce îl priveşte pe Bogdan, acesta şi-a pierdut orice urmă de credibilitate, şi ne-a demonstrat că nu este nimic mai mult decât un fanfaron politic în piele de jurnalist.

Tag-uri: PNL, Rareș Bogdan, tvr
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 dec, 2013
sonia
Penibil!!!!
exact ca un fanfaron Extaziat a aratat Rares Bogdan la Audieri !absolut Penibil-abia se exprima !e usor cand esti pe partea in care INTREBI si Acuzi -E GREU cand trebuie sa dai Raspunsuri! Jenant-slab..Slab!
19 dec, 2013
vasea
rares bogdan.
cine spune ca dna sau dsoara bran e ziarist? a fi ziarist inseamna sa fii un om care nu are o meserie , care nu stie sa faca nimic ci doar critica ce fac altii. doamna , sau dsoara bran ar putea sa mearga la fortele de munca, poate geseste ceva de lucru , poate se recalifica.
19 dec, 2013
cantautor
comicul vestit al ecranului Bogdan,este facut terci de inexistenta ziarista Stan(sau Bran?)..
doua nulitati se baga in seama..
interesant este ca autoarea il acuza pe celalalt ,exact de ceea ce face si ea:il pupa in fund pe stapan..
19 dec, 2013
loki
simona bran...
simonica, esti o rusine pentru tagma..asa tanara si asa de mincinoasa deja....bah

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ