Răspunsul PSD la apelul ambasadelor SUA-UE: ”Să stea liniștiți, să-și vadă de treburile lor”

| 28 iun, 15:56

Apelul internațional de îngrijorare cu privire la modificările legislației penale în România e întâmpinat cu dispreț de PSD.

Un apel semnat de mai multe state partenere ale României, printre care SUA, Germania, Franța sau Olanda, cere tuturor părților implicate în modificarea Codului Penal şi a Codului de procedură penală să evite schimbările care ar slăbi statul de drept.

Senatorul Șerban Nicolae îi înseamnă pe oficialii diN SUA și UE să își vadă de treburile lor.

”Nu-i cunosc, nu știu cine sunt acești reprezentanți. Eu m-am săturat de această formulă arogantă de comunicate ale unor funcționari, ale unor reprezentanți incerți și anonimi. Cu zidurile să vorbească zidurile. Să stea liniștiți, să-și vadă de treburile lor”, a declarat Șerban Nicolae.

Senatorul Claudiu Manda nu are încredere în relevanța apelului și amintește că parlamentarii români au dreptul de a face modificările care stârnesc îngrijorare în SUA și UE.

”Să vedem documentul respectiv. Noi am mai avut situația în care era nu știu ce for european și după aia ne-am dat seama că era vorba despre un fost arbitru. Suntem totusi Parlamentul României, e dreptul Parlamentului de a legifera, sunt sigur că modificările au ținut cont de deciziile CCR, de deciziile Comisiei de la Veneția și atunci când au fost niște articole în care s-a încălcat prevederea CCR au fost duse la Curte, care și-a exprimat un punct de vedere”, a spus Claudiu Manda.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ