RĂSTURNARE DE SITUAŢIE: Rareș Bogdan, citat la DNA

| 20 mar, 13:16

Numele jurnalistului Rareș Bogdan apare în stenogramele din dosarul lui Marian Vanghelie, iar procurorii susțin că acesta ar fi primit mită de 350.000 de euro de la Vanghelie.

Rareș Bogdan a fost, joi, la DNA, dar a ținut să precizeze că a venit din proprie inițiativă, pentru că el a cerut să aibă o discuție cu procurorii.

Surse din DNA susțin însă contrariul. Rareș Bogdan ar fi venit la DNA pentru că a fost citat în calitate de martor în dosarul lui Marian Vanghelie.

Potrivit stiripesurse.ro, până la ora transmiterii acestei știri, jurnalistul Rareș Bogdan nu a putut fi contactat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 mar, 13:42
cantautor
surprize,surprize????sau....rating DNA+Realitatea?
''Deci vă rog frumos să veniţi. Dacă vreţi să veniţi la 21.00, la 22.00, eu nu am nicio problemă. Voi lăsa pe un alt coleg, Emma Zeicescu, Eli Roman, Eduard Pastia, pe Lavinia Şandru sau pe cine vreţi dumneavoastră să facă emisiune. Pentru că nu-mi doresc să fac emisiune cu dumneavoastră decât în momentul în care veţi fi arestat! Recunosc asta! Dar voi face din faţă de la DNA când veţi fi chemat şi dumneavoastră să răspundeţi cum v-aţi bătut joc de România şi cum aţi patronat această clică penală în perioada în care ne spuneaţi că întăriţi statul de drept. La revedere, domnule Băsescu!'', a declarat Rareş Bogdan, conform reportervirtual.ro.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ