ANTOLOGIC! Cum discutau RAREŞ BOGDAN şi MARIAN VANGHELIE la telefon

| 19 mar, 18:08

După ce s-a prezentat la sediul DNA, jurnalistul Realitatea TV, Rareș Bogdan, a făcut o serie de precizări despre cum au decurs audierile.

Directorul Realitatea TV a precizat că s-a răzgândit și nu îl va mai acționa în judecată pe procurorul de caz din dosarul lui Marian Vanghelie și că în momentul în care discuta cu Marian Vanghelie la telefon, dialogul consta în înjurături ale edilului sectorului 5 către Victor Ponta și Marian Vanghelie.

”Haide s-o schimbam cu totii. Prima data (la DNA) Dosarul Realitatea am fost la Politie, nu la DNA. Alaltaieri (m-au citat). Am jignit, nu trebuia s-o fac, dar eram suparat.

Absolut (n.r.: că s-a răzgândit în privința chemării în judecată a procurorului de caz). E de buna intentie. Am stat la o cafea. Au asistat 3 avocati, cred că ai domnului Vanghelie. Au ascultat. Sunt, daca nu nu apaream.

(…) Eu vorbeam cu Vanghelie si jumatate din convorbiri erau injuraturi la Ponta, eu nu injur, el injura, si jumatate la Ghita si cum devalorizeaza bugetul public. In fiecare zi numele meu apare in atentia publica pentru ca sunt o persoana foarte cunoscuta.

Asta e, l-a folosit, el e mai teribilist (n.r.: referindu-se la Marian Vanghelie), a spus Rareș Bogdan.

Întrebat dacă se va întoarce la sediul DNA, directorul Realitatea TV a precizat următoarele: ”Am de facut emisiuni cu audiență mare.”

”Credeti-ma, nimeni nu mai are incredere in Romania, tot mai multi vor sa plece, trebuie sa-i obligam pe romani sa se intoarca acasa.”, a mai declat jurnalistul Rareș Bogdan la ieșirea de la DNA.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ