Război în PSD // Scrisoare cu erori gramaticale pentru Liviu Dragnea. Adrian Țuțuianu, implicat

| 16 oct, 15:44

Fostul președinte al CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea, le-a scris lui Liviu Dragnea și celorlalți lideri ai partidului, pentru a-și cere scuze pentru „limbajul trivial, pentru jignirile aduse unor colegi de partid” de către președintele PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, a notat realitateadedambovita.net.

Scrisoarea conține și erori gramaticale, de exemplu " î-mi cer scuze public", care ar fi trebuit scris"îmi cer scuze public"

Redăm integral scrisoarea lui Alexandru Oprea:

"Către,

Președintele Partidului Social Democat, domnul LIVIU DRAGNEA,
Secretarul General Adjunct, CODRIN ȘTEFĂNESCU,
Membrii Comitetului Executiv National,
Membrii Biroului Permanent National al PSD,
Membrii Organizației Dâmbovița a Partidului Social Democrat

Mulţi dintre dumneavoatră mă cunoaşteţi, dar poate nu toți. Pentru cei din urmă, dar şi pentru cei dintâi sunt membru al Partidului Social Democrat, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, consilier județean, cîndva unul dintre oamenii care i-au fost alături, la mare nevoie, lui Adrian Țuțuianu, în activitatea politică și care, se întâmplă, să îl cunoască îndeaproape.

Același Adrian Țuțuianu care, de ceva timp, dar mai ales, de câteva zile, a reușit performanța de a aduce organizația Dâmbovița în fața ecranelor la toate orele de audiență, dar, din păcate, nu cu lucruri care să ne facă onoare. Dar nu asta este important. Important este ce se întâmplă cu Organizația Județeană Dâmbovița a PSD, organizație fără de care Adrian Țuțuianu nu ar fi senatorul Adrian Țuțuianu, fost ministru, actual vicepreședinte al Senatului României. Cred că asta ar trebui să ne intereseze pe noi, toți cei care facem parte din Partidul Social Democrat Dâmbovița.

Mă așteptam ca atitudinea președintelui organizației PSD DÂMBOVIȚA după hotararea CEX -ului național referitoare la scrisoarea inițiată de Adrian Țuțuianu, hotărâre aprobată cu un vot covărșitor majoritar să fie una rațională, constructivă și democratică, utilă pentru organizația noastră. Din păcate nu a fost așa. Pentru limbajul trivial, pentru jignirile aduse unor colegi de partid, î-mi cer scuze public, în numele meu personal, dar și al membrilor onești ai PSD Dâmbovița".

Citește continuarea AICI!

De la ce a plecat totul

În spațiul public a fost prezentată o înregistrare audio în care fostul ministru al Apărării, Adrian Ţuţuianu, afirma că "nicăieri în lume nu s-a pomenit" ca Liviu Dragnea să o propună pentru funcţia de premier pe Sevil Shhaideh, "un nume de prim-ministru pe care partidul nu-l ştie".

Totodată, pe înregistrarea audio se putea auzi cum Adrian Țuțuianu a catalogat PSD drept un „partid de maimuţe”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ