Răzvan Nicolescu, noul ministru al Energiei la numai 35 de ani, după ce a fost angajat al Petrom

| 03 mar, 2014

Răzvan Nicolescu ajunge la 35 de ani ministru delegat pentru Energie din postura de vicepreședinte al Consiliului de Supraveghere al Agenției Europene de Reglementare în Energie (ACER).

Răzvan Nicolescu este absolvent al Universității Politehnică București, Facultatea de Energetică. În anul 2008 a absolvit un program MBA al Solvay Business School (Bruxelles, Belgia), informează Agerpres.

În perioada 2006-2008 a fost reprezentatul României la Uniunea Europeană pe probleme de energie. În 2007-2008 a făcut parte din grupul de dialog Uniunea Europeană — Federația Rusă pe strategii energetice comune, iar, în 2008, a fost membru în Consiliul Consultativ al Agenției Europene Euratom.

În 2009 a fost desemnat de către Consiliul Uniunii Europene în Consiliul de Supraveghere al Agenției Europene de Reglementare în Energie, for unde în prezent ocupă funcția de vicepreședinte. De asemenea, Nicolescu a fost director de afaceri publice și reglementare al Petrom, cea mai mare companie românească din domeniul energiei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ