Reacția lui Stelian Tănase după blocarea conturilor TVR

| 22 iul, 09:33

Stelian Tănase a declarat că ANAF a blocat conturile TVR din cauza unei datorii din anul 2010.

Preşedintele-director general, Stelian Tănase, a ținut să asigure angajații că salariile vor fi plătite și a precizat că e vorba de o datorie de zece milioane de lei către ANAF, care va fi plătită luna viitoare.

"ANAF-ul, într-un fel, putem spune că nu a avut ce face, pentru că nu putea să meargă mai departe cu ea, pentru că se prescria. E vorba de o sumă de zece milioane de lei, pe care credem că o vom plăti undeva la jumătatea lunii august (...). E o datorie din 2010, n-are nici o legătură cu mine, dar trebuie să vă spun că vor veni şi alte datorii făcute până la memorandumul cu Guvernul... Oamenii îşi vor primi salariile. Nu avem dreptul să facem alte cheltuieli, să angajăm noi contracte, să plătim serviciile, asta nu avem voie, că nici nu ajung banii la noi, orice ban intră în contul nostru ajunge direct la ANAF, iar ANAF-ul îşi opreşte banii până la scadenţa datoriei respective de zece milioane", a declarat acesta.

Întrebat, la RFI, dacă pe viitor am putea asista şi la alte popriri pe conturile TVR, Stelian Tănase a răspuns afirmativ, susținând că Televiziunea Română va trebui să își reducă cheltuielile și să se reformeze serios din interior: "Da, da, cu siguranţă, da! Cu aceleaşi efecte ca şi acum, trebuie să blocăm activitatea, trebuie să reducem la maximum cheltuielile. TVR-ul se va reforma serios din interior, dacă, mă rog, Consiliul de Administraţie nu va mai continua să amâne tot timpul deciziile importante (...). Dispare TVR News. Am luat în discuţie şi situaţia TVR HD, de fapt vrem să facem din TVR 2 un HD, am unificat Departamentul de Sport cu Departamentul de Ştiri. Încercăm să simplificăm cât putem structura TVR".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ