Reacţia lui Roger Federer în scandalul meciurilor trucate

| 18 ian, 19:58

După primul meci al lui Roger Federer la Openul de tenis al Australiei, toată lumea aștepta reacția sa referitoare la presupusele meciuri trucate și acoperite de ATP, iar răspunsul elvețianului a spus că și-ar ''dori să audă nume''.

Federer s-a arătat sceptic. ''Nu știu exact ce este nou aici. Am auzit că sunt lansate nume vechi. Această afacere a fost discutată'', a comentat recordmanul de titluri de Mare Șlem, fără să precizeze la ce afacere face referire.

Când un jurnalist l-a întrebat despre eventuala prezență a unor câștigători de turnee de Mare Șlem printre bănuiți, fostul număr 1 mondial a răspuns: ''Cine? Ce? Să arunci asta așa. Este ușor să faci asta. Mi-aș dori să aud nume. Cel puțin ar fi ceva concret și am putea discuta. Nu are niciun sens să dau un răspuns care ar putea fi o pură speculație''.

Citeşte şi: CORUPŢIE la nivel înalt în TENIS, potrivit unei anchete BBC

Contrar lui Novak Djokovic, care a confirmat că a fost obiectul unei tentative de corupție în 2007, Federer a asigurat: ''Nu am fost abordat niciodată. Și nu am auzit niciodată vorbindu-se despre asta, niciun jucător nu a abordat subiectul în vreo ședință. Nici nu știam că există așa ceva''.

Citeşte şi: David Cameron a cerut o anchetă după dezvăluirile din presă despre meciuri de tenis trucate

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ