Reacţia lui Victor Ponta după ce Radu Mazăre i-a cerut demisia

| 20 ian, 20:38

Radu Mazăre îi cere demisia lui Victor Ponta la două luni de la pierderea alegerilor prezidențiale! Edilul de Constanța îl avertizează pe liderul PSD că în organizația de la malul mării există solidaritate.

Replică la declarații lui Mazăre, premierul pare să-i transmită un mesaj lui Mazăre. Marian Vanghelie și Mircea Geoană au fost excluși anul trecut pentru declarații la adresa lui Ponta.

"E dreptul fiecăruia să declare ce crede - vom lua decizii în structurile partidului", a declarat președintele PSD conform presei locale.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 ian, 03:00
tyrex
Alt golan ca Geoana sau Vanghelie care suparat ca l-a lasat partidul din brate si l-a dat pe mana DNA incepe sa muste si sa ameninte. Javrele astea nu au ce cauta intr-un partid si bine fac ca se demasca ca sa se inceapa odata curatenia. Amenintarile lor imbecile si pline de ura vor conta prea putin , lumea stie acum ce zdrente sunt. Decat cu asa nemernici in partid mai bine lipsa cu orice risc. Mai devreme sau mai traziu viperele astea otravite oricum muscau. Asa cu cat mai repede cu atat mai bine. La JiIava cu voi cretinilor faceti acolo partide . Ponta nu-i ierta si dai pe toti pe mana DNA cu orice risc, numai asa vei avea sprijinul necesar cu oameni loiali nu cu javre si tradatori imputiti. Lasa-i sa se alieze cu kriminalii portocalii si tradatorii mizerabili dela PNL ca lumea ai va sanctiona si mai rau ca acum doi ani cind au pierdut mai mult decit rusinos. Acum vor dispare definitiv.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ