Ponta, mesaj de condoleanţe pentru familia lui Justin Capră

| 20 ian, 16:00

Premierul Victor Ponta a transmis marți un mesaj de condoleanțe familiei inventatorului Justin Capră. Totul, pe un site de socializare.

"Condoleanțe familiei inventatorului Justin Capră. Un mare român și inovator, cunoscut în toată lumea pentru creațiile sale!", a scris premierul Victor Ponta pe pagina sa de Twitter.

Inventatorul Justin Capră a murit, luni seara, la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, unde fusese internat cu o zi în urmă.

Justin Capră, în vârstă de 82 de ani, suferea de mai mulți ani de diabet, el fiind internat în cursul zilei de duminică la Secția de interne a spitalului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 ian, 17:53
florin
Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! Primele castiguri au fost acordate! Oferim imediat contract legal! Avem dovada castigurilor! NU e joc pyramidal si NU e MLM! Castigati garantat cel putin 300 de dolari, lunar lucrand ca operator online, 3 ore pe zi! Va trimitem mai multe detalii, dupa ce trimiteti textul “ Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ