Membru PSD, cercetat de ANI, găsit SPÂNZURAT

| 20 ian, 17:54

Un fost consilier local, cercetat de Agenţia Naţională de Integritate pentru incompatibilitate, a fost găsit spânzurat. Este vorba despre preşedintele Clubului Sportiv Vulcan, Ioan Pantilimon, care a fost până la finele anului trecut şi consilier local, care s-a spânzurat chiar în incinta clubului.

Cel care a dat peste trupul lui Ioan Pantilimon este un coleg de-al acestuia, care a sunat imediat la 112. Din păcate, ehipajul SMURD care a ajuns de urgenţă la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru acesta, în ciuda manevrelor de resuscitare, potrivit stiripesurse.ro.

Ioan Pantilimon era cercetat de Agenţia Naţională de Integritate pentru incompatibilitate, dat fiind faptul că a deţinut, în acelaşi timp, şi calitatea de consilier local și pe cea de președinte al Clubului Sportiv Vulcan. La finele anului trecut, Ioan Pantelimon a demisionat mai întâi din PSD şi apoi a plecat şi din consiliul local, invocând motive personale.

Trupul fără viață al lui Pantilimon a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ