Reacţia PNL după întoarcerea lui Ponta: Să-şi dea demisia! A plecat pe furiş, a venit pe furiş

| 08 iul, 11:40

Liderul deputaţilor PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, că primul lucru pe care trebuie să-l facă premierul Victor Ponta, care s-a întors în România după intervenţia chirugicală suferită la genunchi, în Turcia, este să-şi dea demisia.

"Să-și dea demisia! A plecat pe furis, a venit pe furis. Trebuie sa plece", a declarat Ludovic Orban pentru stiripesurse.ro.

Pe de altă parte, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a spus că nu ştia că Victor Ponta s-a intors în România.

"Noi stiam ca trebuie sa se intoarca vineri, se pare ca ne-a facut o surpriza. Nu avem Premierul in exil. S-a intors, in carje, asa cum i-a cerut tot partidul. Sa vedem ce vor spune acum cei de la PNL", a declarat Stefanescu.

Potrivit acestuia, partidul asteapta o intalnire cu Victor Ponta in care premierul sa le prezinte planul politic pentru perioada urmatoare.

Premierul Victor Ponta s-a întors în ţară. Ponta a venit, miercuri dimineaţa, la Palatul Victoria, acesta fiind surprins urcând scările de la Guvern în cârje.

CITEŞTE ŞI Victor Ponta, schimbare RADICALĂ DE LOOK la întoarcerea din Turcia. Cum arată acum premierul FOTO

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 iul, 12:50
liviuioan
---OR i BAN i--
Cum e stapanul--e si sluga . Ce te faci cand slujesti la doi stapani ? Nelu Iordache si Blejnar , ar putea elucida acest mister .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ