Reacţii de la filialele PNL la ultimatumul lui Dragnea: Daţi-ne afară de la guvernare

| 13 feb, 2014

Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, deputatul Stelian Dolha, i-a cerut vicepremierului Liviu Dragnea să declare public dacă PSD nu mai are nevoie de liberali în guvern.

"Să ne dea afară de la guvernare, dacă nu mai au nevoie de noi, de liberali! Clar, sincer, de aici de la Bistriţa, mesajul către domnul Dragnea este: daţi-ne afară de la guvernare, dacă nu mai aveţi nevoie de noi, dar, domnule Dragnea, domnule ministru, spuneţi-le românilor asta! Ieşiţi, aveţi curajul, ieşiţi pe toate posturile de televiziune şi spuneţi că nu mai aveţi nevoie de noi!', i-a transmis Dolha vicepremierului social-democrat, transmite Agerpres.


Întrebat dacă în aceste zile în PNL s-a pus problema ieşirii de la guvernare, liderul judeţean al PNL a spus că 'niciodată'.

"Clar, sincer: niciodată. Cum să ieşim de la guvernare? Preşedintele zicea că abia am intrat. Nu s-a discutat şi, în momentul în care am făcut propunerea Klaus Iohannis pentru Ministerul de Interne şi vicepremier, am făcut-o pentru a da greutate acestui guvern şi acestei guvernări şi pentru a duce proiectele noastre până la capăt, pe care ni le-am asumat împreună cu colegii noştri social-democraţi. Cum să ieşim, atunci, de la guvernare, dacă noi îl trimitem acolo pe numărul 2 al partidului, prim-vicepreşedintele Klaus Iohannis?', a spus Dolha.


Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud este de părere că PSD 'supralicitează' făcând propunerea ca liderul PC să ocupe la rândul său o funcţie de vicepremier.

"S-a întâmplat ceva cu Partidul Conservator în perioada asta? A crescut ca voinicul din poveste? A participat la nişte alegeri pe liste separate şi şi-a umflat scorul electoral, adică nu mai este unu virgulă ceva la sută, că e mai mult? Nu, şi nici nu cred că şi-a umflat muşchii sub noua umbrelă a USD. Deci, dacă lucrurile acestea nu s-au întâmplat, atunci de ce supralicităm această funcţie? E o întrebare la care nu putem să răspundem noi, liberalii", a declarat Dolha.

Stelian Dolha speră ca, săptămâna viitoare, Klaus Iohannis să fie instalat în funcţia de ministru de Interne şi cea de vicepremier, iar liderul PC, Daniel Constantin, să rămână 'un ministru ascultător, al agriculturii şi atât'.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ