Realitatea TV, atenţionată de CNA pentru spotul UNICEF

| 12 sep, 2013

Membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului au sancţionat, astăzi, cu scrisoare de atenţionare postul Realitatea TV pentru spotul aferent campaniei UNICEF de strângere de fonduri dedicate copiilor cu dizabilităţi din România.

Campania, care s-a desfăşurat în perioada iulie-august, a avut mesajul "donează lunar 2 euro pentru copiii cu dizabilităţi", fără menţiunea clară că telespectatorii pot renunţa la donaţia lunară făcută prin intermediul facturii telefonice.

Potrivit scrisorii de atenţionare, Realitatea TV trebuie să-şi informeze telespectatorii că pot renunţa la donaţia lunară de 2 euro printr-un sms cu mesajul "stop".

"Cât durează această donaţie, un an, pentru toată viaţa, până la expirarea abonamentului? Postul trebuia să fie mai responsabil. Informarea este incompletă", a afirmat Cristina Trepcea, membru CNA.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ