Remus Cernea şi-a dat demisia din grupul parlamentar PSD

| 21 mai, 2013

Deputatul Remus Cernea a anunţat marţi în plenul Camerei Deputaţilor  că a părăsit grupul parlamentar al Partidului Social Democrat.

Remus Cernea a spus că motivele care l-au determinat să facă acest pas au fost deciziile luate de Guvern în ceea ce priveşte susţinerea proiectului minier pe bază de cianuri de la Roşia Montană şi exploatarea gazelor de şist.

'Vă comunic retragerea mea din grupul parlamentar PSD de la Camera Deputaţilor. Am luat decizia ca urmare a paşilor făcuţi de Guvern către susţinerea proiectului minier pe bază de cianuri de la Roşia Montană şi către exploatarea gazelor de şist, dar şi a intenţiilor exprimate de voci importante ale coaliţiei majoritare de a promova luarea unor hotărâri în Parlament în favoarea acestor două proiecte cu impact negativ asupra mediului', a spus Cernea în plenul Camerei Deputaţilor.

Preşedinte al Partidului Verzilor, Remus Cernea a fost ales in Parlament pe listele PSD. Până în acest moment a fost afiliat grupului PSD din Camera Deputatilor. Cernea si-a afirmat de nenumarate ori opozitia fata de exploatarea gazelor de sist, participand si la mitingurile de protest recente care au avut loc in peste 20 de oraşe din tara.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ