REPER: Alegerile din România, din nou sub monitorizare internaţională din cauza coaliţiei PSD-PNL

| 06 iun, 19:01

Copreşedintele REPER Dragoş Pîslaru a primit, joi la sediul partidului, o delegaţie de la Misiunea Specială de Evaluare a Alegerilor a Organizaţiei pentru Cooperare şi Securitate în Europa (OSCE). Delegaţia OSCE a venit în România după sesizarea făcută de Partidul REPER, la iniţiativa copreşedintei Ramona Strugariu, referitoare la abuzurile coaliţiei PSD - PNL şi restrângerea drepturilor electorale ale românilor.

 

„Deşi avem cinci europarlamentari şi în mod normal, am fi avut dreptul la delegaţi în toate secţiile de votare, coaliţia PSD - PNL condusă de Marcel Ciolacu a modificat legislaţia electorală cu doar câteva săptămâni înainte de alegeri şi ne-a scos afară din secţii delegaţii. Reprezentanţii noştri, la fel ca ai celorlalte partide, aveau rolul de a se verifica reciproc şi de a se asigura că nu există abuzuri în timpul votului”, precizează REPER; în comunicatul de presă.
Pîslaru le-a mulţumit reprezentanţilor OSCE care au răspuns solicitării REPER şi care vor ajuta să fie apărate voturile românilor.
„Mulţumim reprezentanţilor OSCE care au răspuns solicitării noastre şi ne vor ajuta să ne apărăm voturile. Este trist faptul că în 2024, sub guvernarea PSD - PNL, alegerile sunt din nou sub monitorizare internaţională” a declarat Dragoş Pîslaru, copreşedintele REPER şi candidat la alegerile europarlamentare, potrivit sursei citate.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ