Reţeta secretă a unui balsam vechi care VINDECĂ TOT. Cu ASTA scăpau de boli strămoşii noştri

| 23 mai, 2014

Iata o reteta veche, un balsam universal pentru rani, inflamatii, taieturi, dureri de cap… Acest balsam „vindeca totul” este un adevarat panaceu!

Fierbeti la foc moale, amestecand constant cu o lingura de lemn o jumatate de litru ulei de masline, 250 de grame de ceara de abine galbena, o oca de apa de trandafiri, un litru de vin rosu si o lingurita de praf de santal. Adaugati 30 cl. de gaz. Lasati amestecul pe foc timp de 2-3 minute. Dati la o parte si adaugati o lingura de pudra de camfor. Amestecati pana cand totul este omogen. Strecurati amestecul printr-o panza fina, in alt recipient. Lasati cateva minute sa se odihneasca, apoi spargeti crusta exterioara pentru a permite lichidului sa cada la fund.

Cand preparatul s-a racit, puneti-l intr-un vas rezistent la foc (cel mai bine din sticla termorezistenta) si pastrati-l la rece.

Intindeti balsamul pe o panza de bumbac pe care o asezati pe locul dureros sau bolnav.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ