PREZIDENŢIALE. Ponta: Efortul de a combate corupţia e necesar pentru România

| 11 noi, 2014

Există corupţie în toate partidele politice iar efortul de a combate corupţia e necesar pentru România, a declarat candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta.

'Doi ani şi jumătate, ca prim-ministru, bugetele alocate şi legislaţia ne-au făcut să avem rezultate (anticorupţie - n.r.)', a adăugat el, susţinând că spre deosebire de Klaus Iohannis care doar vorbeşte cu privire la acest subiect, pe el reprezintă faptele, amintind că în mandatul său de ministru interimar la Justiţie a fost numită Codruţa Kovesi în funcţia de procuror-şef al DNA, iar Guvernul său a susţinut numirea judecătoarei Liviei Stanciu la preşedinţia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Victor Ponta a afirmat şi că fenomenul corupţiei trebuie combătut indiferent de partidul în care se manifestă, arătând că e prezent în toate formaţiunile politice şi este un lucru bun pentru România faptul că procurorii DNA îşi fac treaba în acest sens. El a adăugat că Iohannis ar trebui să îi ceară, după emisiunea televizată, senatorului Tudor Chiuariu să plece din PNL şi senatorului Akos Mora să îşi dea demisia din Parlament, dar şi şefului său de campanie, liderul PDL, Vasile Blaga, fost şef de campanie al lui Traian Băsescu, să meargă la DNA şi să dea informaţii cu privire la contractul EADS.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ