Rezultatele anchetei în cazul femeii care s-a aruncat de pe un bloc din Capitală ar putea fi făcute publice luni

| 24 mai, 13:19

Rezultatele anchetei în cazul femeii care s-a sinucis în centrul Capitalei ar putea fi făcute publice cel mai probabil luni, după cum a afirmat Raed Arafat.

În plus, secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne a declarat că vor fi aplicate sancţiuni dacă echipele de intervenţie au dat dovadă de neglijenţă şi au încălcat în mod flagrant procedura.

Reacţia lui Arafat vine după ce ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a cerut verificări.

Soţul victimei a acuzat autorităţile că nu au fost în stare în cele 35 de ore pe care femeia le-a petrecut pe acoperișul unei clădiri, să monteze o saltea pneumatică.

Echipele de intervenţie au adus o saltea pneumatică din Piteşti pentru a salva femeia de 60 de ani, care stătea de 35 de ore pe terasa blocului.

Când a avut loc tragedia, echipamentul nu era nici măcar umflat. Vecinii și rudele victimei se intreabă de ce autoritățile nu au reacționat mai devreme.

Reprezentanţii ISU s-au ferit să dea declaraţii jurnaliştilor. Însă nu la fel au reacţionat când a fost vorba să-şi promoveze utilajele la paradă.

Apropiatii femeii povestesc ca problemele acesteia au început acum doi ani, când fiica ei a murit de cancer.

Peste câteva zile, în 10 iunie, fiica victimei ar fi împlinit 25 de ani.

 

Citeşte şi: Gabriel Oprea: Am dat sarcină domnului Arafat să verifice modul de acțiune în cazul femeii care s-a sinucis

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ