Robert Negoiţă, audiat la DNA în legătură cu angajarea unei persoane când era parlamentar de Teleorman

| 11 mai, 16:39

Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, a precizat miercuri, la ieşire de la DNA, că procurorii i-au pus întrebări legate de o persoană pe care a angajat-o la cabinetul său când era parlamentar de Teleorman.

"Acum şapte ani jumate, aproape opt ani, când am fost parlamentar de Teleorman, am angajat o persoană, de care evident nu îmi mai amintesc, o persoană care este prinsă în acest dosar şi am fost întrebat referitor la acest subiect. (...) Nu este o persoană cunoscută. A lucrat la mine la cabinet şi a fost plătită de la mine de la cabinetul parlamentar cu documente. Nu ştiu unde mai lucra. Nu am cunoştinţă de aşa ceva", a declarat Negoiţă. 

În 2008, Robert Negoiţă a fost ales deputat în circumscripţia electorală nr.36 Teleorman, colegiul uninominal nr.1, din partea Alianţei PSD+PC. A demisionat în 2012, fiind ales primar al sectorului 3. 

Potrivit unor surse judiciare, Negoiţă a fost citat ca martor în dosarul în care sunt cercetaţi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi fosta sa soţie, Bombonica Prodana. 

La venirea la DNA, el a spus că a fost chemat deoarece "e campanie electorală, iar adversarii politici nu ştiu să facă decât plângeri penale". El a adăugat că a fost chemat în calitate de martor. 

Negoiţă a arătat că nu are nicio legătură cu angajările de la DGASPC Teleorman, iar pe Bombonica Prodana o ştie doar în calitate de soţie a lui Liviu Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ