ROBERT NEGOIŢĂ: Îmi retrag intenţia de a candida pentru şefia PSD. Îl susţin pe Dragnea

| 23 sep, 22:48

Preşedintele PSD Bucureşti, Robert Negoiţă, anunţă, pe pagina sa de Facebook, că nu mai candidează la şefia Partidului Social Democrat şi precizează că îl va susţine pe Liviu Dragnea pentru această funcţie, potrivit Agerpres.

''Astăzi, colegul meu Liviu Dragnea şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de preşedinte al PSD. În aceste condiţii îmi retrag intenţia de a candida pentru această funcţie. Fac parte din echipa Liviu Dragnea şi îl susţin împreună cu PSD Bucureşti în acest demers'', afirmă Negoiţă în mesajul video postat pe pagina sa de socializare.

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că nu se pune problema dacă va candida sau nu la şefia partidului la Congresul care va avea loc luna viitoare, ci când va face anunţul. 

"Opţiunea mea pentru a candida este din ce în ce mai serioasă. Practic, aş putea spune că nu se mai pune problema dacă, ci se pune problema când. Aşa cum mi se pare firesc, cum cred că este moral şi de datoria mea, duminică, la Conferinţa judeţeană de la Teleorman voi face anunţul", a spus Dragnea la Palatul Parlamentului, adăugând că nu a fost deranjat de anunţul făcut de liderul PSD Bucureşti, Robert Negoiţă, privind candidatura la şefia partidului. 

Negoiţă a anunţat marţi că va candida pentru şefia formaţiunii la viitorul congres. 

"Este un moment important pentru România, este un moment crucial pentru PSD, cel mai mare partid din România, care este la Putere, are prim-ministru, este într-o situaţie delicată. Premierul a avut prima înfăţişare ieri într-un dosar penal, preşedintele interimar este condamnat în primă instanţă iar peste câteva zile avem alegeri. Cred că este nevoie de multă responsabilitate. (...) Nu ne putem permite acţiuni sau opţiuni riscante. În consecinţă da, sunt decis să candidez pentru funcţia de preşedinte al PSD la scrutinul din 11 octombrie'' declara Robert Negoiţă, la sediul PSD. 

La şefia partidului şi-a mai anunţat candidatura, pe 18 septembrie, senatorul social-democrat Daniel Savu. 

"Am primit de la Prahova mandatul colegilor mei să mă înscriu. M-am înscris deja, rămân ferm pe poziţie. Am renunţat să mai candidez la funcţia de preşedinte la Prahova pentru acest obiectiv naţional mult mai important", anunţa Savu, pe 21 septembrie, la şedinţa Comitetul Executiv Naţional.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 sep, 09:03
Florin
Castigati imediat!
Chiar daca esti multumit de viata care o duci si nu
porti grija zilei de maine,da curs acestui anunt
care te poate ajuta sa-ti completezi veniturile si chiar
sa le dublezi.Vino sa lucrezi cu noi in echipa
si tot ce a ramas vis,ti se va indeplini.
Trimite INFO la adresa de email: [email protected]
si vei primi mai multe informatii.Totul depinde doar de tine.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ