Robert Turcescu DETONEAZĂ BOMBA! Elena Udrea s-a decis unde va face DEZVĂLUIRILE promise

| 30 ian, 14:43

Elena Udrea este cel mai mediatizat și urmărit personaj în România în ultimele două zile, iar celebra blondă a anunțat pe pagina ei de Facebook că va face dezvăluiri senzaționale în cadrul unui interviu dat astăzi. Jurnalistul descoperit, Robert Turcescu, a aflat cine îi va lua interviul Elenei Udrea.

Interviul anuntat de Elena Udrea va fi dat pentru Hotnews. Probabil o va intervieva Dan Tapalaga! Stay tuned!, scrie Robert Turcescu.

Citește și: Dezvăluiri bombă! Ce a făcut Elena Udrea după ce a plecat de la Poliţie

"Asa cum v-am promis aici, pe Facebook, voi spune adevărul despre tot ce se întâmplă - care sunt motivele reale ale vânătorii a cărei ţintă am devenit. Voi face asta într-un interviu pe care îl voi acorda astăzi. Nu vă pot spune, deocamdată, unde, (în orice caz nu la cineva care m-a menajat de-a lungul timpului) - nu de alta, dar ştiu că sunt destui cei care ar vrea să mă împiedice să spun unele lucruri. Şi ar fi păcat să nu aflaţi ce se întâmplă astăzi cu adevărat în România, ce luptă se duce în subteranele puterii şi care este miza reală", a mai scris Elena Udrea pe Facebook, într-o altă postare.

Citește și: Elena Udrea AMENINŢĂ cu dezvăluiri incendiare pe Facebook

Cum o vede analistul Dan Tapalagă pe Elena Udrea

- Presedintele Traian Basescu a prezentat  la B1 TV o realitate necunoscuta alegatorilor sai, cati mai are: toate, dar absolut toate figurile dreptei put a hoit, numai Elena Udrea miroase a trandafiri. Iohannis, Macovei, Blaga, Predoiu, toti prezinta carente, ridica probleme si se dovedesc azi tot ce poate fi mai rau in politica, in schimb Udrea face cat Iohannis si Ponta la un loc, scria jurnalistul într-ul din editorialele sale.

- exista tone de explicatii pentru a te minti pe tine, mare om de stat, si pe ceilalti. De ce doamna are o reputatie atat de proasta, de parvenita politica, de oportunist, de personaj lipsit de convingeri, fara scrupule, principii si valori, fara harisma? De ce numele ei este asociat cu o imagine cam vulgara: blonda pe tocuri cui si posete scumpe? - mai nota jurnalistul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ