Robert Turcescu s-a despărţit de Oana Sârbu după 10 ani de relaţie

| 28 mar, 2014

Robert Turcescu (38 de ani) şi Oana Sârbu (46 de ani) au decis să-şi spună "adio", după o relaţie care dura de mai bine de 10 ani. Cei doi au luat această hotărâre de multă vreme. De dragul fiului lor adoptat însă cuplul a decis să se afişeze în continuare împreună.

După o relaţie de 10 ani, cu bune şi cu rele, Robert Turcescu (38 de ani) şi Oana Sârbu (46 de ani) au decis să-şi spună "adio". Gurile rele spun, de fapt, că jurnalistul şi interpreta nu mai erau împreună de trei ani, ci se afişează de ochii lumii, doar de dragul fiului adoptat, scrie libertatea.ro.

Într-un interviu acordat pentru Libertatea în 2013, când se spune că nu mai formau un cuplu în realitate, cântăreaţa mărturisea, parcă încercând să ne dea un indiciu, că nu se vede căsătorită cu jurnalistul, şi asta pentru că "este posibil să se despartă".

"Nu suntem căsătoriţi, nici nu ne-am propus lucrul acesta. Nu ştiu dacă o vom face sau nu vreodată. Sunt momente când mă gândesc că ne vom despărţi. În opt ani, de când suntem împreună, am trecut printr-un miliard de lucruri. Cu toate acestea, noţiunea de familie la noi este sfântă - ne facem toate sărbătorile împreună, weekenduri cu familiile noastre unite, vacanţe. Cu fiica lui Robert mă înţeleg foarte bine. Am apreciat enorm la Robert modul în care m-a introdus în viaţa Ioanei", a declarat Oana pentru Libertatea în 2013, când se pare că nu mai formau deja un cuplu.

De altfel, deşi relaţia lor a durat aproape un deceniu, cei doi nu au lăsat niciodată de înţeles că iubirea unuia pentru celălalt este prea pătimaşă.

Turcescu, în 2005: "Nu pot vorbi de o mare iubire în viaţa mea"

În 2005, Turcescu declara că nu poate spune că a întâlnit marea dragoste: "Nu pot vorbi despre o mare iubire în viaţa mea".

Replica Oanei a venit peste un an, într-un interviu pentru revista Tango, încare susţinea că nu este deranjată de această afirmaţie şi că, în primul rând, relaţia dintre ea şi jurnalist este una de prietenie.

"Robert e un tip foarte sincer si nu cred ca s-ar juca cu declaratiile. Cred c-a facut foarte bine c-a declarat in felul asta, e bine ca s-a mentinut in zona in care nu-ti pui pe tapet toate sentimentele. Plus ca eu nu sint o pustoaica, am 39 de ani, sint un om foarte matur, pe mine nu ma demoleaza chestiunile astea. Si relatia mea cu Robert e o relatie de prietenie, in primul si-n primul rind. Si de-ar fi adevarat asa ceva, nu ma jigneste cu nimic o asemenea declaratie. E foarte bine c-a spus asta. Si eu cred c-as spune la fel, chiar daca n-am iubit cu jumatati de masura sau cu sferturi. Dar iubirile mele au fost foarte diferite, cu cineva am trait anumite momente, cu alcineva m-am format, am crescut, cu alta relatie m-am dezvoltat in ceea ce priveste legaturile cu cei din jur. Tot timpul inveti cite ceva. Este foarte bine ca Robert e un tip rece in interviurile pe care le da, fata de felul in care-l cunoastem noi, cei care-i sintem alaturi in viata de toate zilele. Robert e un tip de o sensibilitate rar intilnita, de un sentimentalism extraordinar, are o anumita doza de copilarie si un amestec de romantism specific virstei de 10-15 ani, e un tip cu un simt al umorului nebun, mai si injura la nervi, la volan sau cind se cearta cu oamenii lui de pe la ziare sau de la emisiuni... Intimplarea face ca Robert e un tip chiar sarmant, sarmul asta-i vine lui de undeva, din desteptaciunea pe care o are si din profesionalismul cu care-si conduce meseria, iar felul cum arata este o intimplare, felul cum ii sint armonizate trasaturile fizice este o intimplare, una fericita", spunea ea în Tango.

Înainte fie cu Turcescu, Oana Sârbu a fost căsătorită cu Virgil Popescu, pe care l-a luat de bărbat pe când ea avea 21 de ani. Artista nu are copii naturali, însă are un băieţel adoptat.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ