Bodyguardul Turcescu o apără pe Udrea de Ioana Petrescu

| 28 mar, 2014

Că prezența în guvernul Ponta3 a ministrului de Finanțe Ioana Petrescu le-a pus sare pe rană propagandiștilor lui Traian Băsescu este lucru știut și l-am detaliat și noi de câteva ori, pe obiectiv.info.

Dar lipsa oricăror pete la ”dosarul de cadre”, pe care-l primeau de regulă ”câinii portocalii” ai lui Băsescu, ori de câte ori un personaj nou intra în raza de acțiune a lunetistului de la Cotroceni, nu le dă pace celor care hămăie în gol la adresa Ioanei Petrescu. Cum să scrii de rău și cum să sfâșii pe cineva care este atât de blindat din punct de vedere academic și profesional?

Așa că s-a scris că e prea tânără, prea misterioasă, prea de peste Ocean. Orgoliul de propagandist cu grade a bătut orice onestitate profesională și la Turcescu. În emisiunea în care s-a întreținut slugarnic cu Elena Udrea, ”colonelul” s-a agățat la modul ridicol de singurul amănunt pe care-l are la dispoziție: Ioana Petrescu s-a născut în comuna Cornu, adică acolo unde are proprietăți fostul premier Adrian Năstase și actualul premier Victor Ponta.

Așa că Robert Turcescu, extrem de galanton la adresa blondei din studio și mai mult decât doritor să-și ofere serviciile, a improvizat în jurul acestui detaliu o adevărată ardere pe rug medievală, considerând. Mândru de parcă a descoperit apa caldă, Robert Turcescu nu s-a sfiit să sugereze că aceasta este dovada că există o legătură între cei doi social-democrați menționați și actualul ministru de Finanțe. Oricum privim aceste scamatorii prin care Robert Turcescu a încercat să-i fie o gazdă bună Elenei Udrea, nu putem decât să concluzionăm că sunt expresia unei prostii rare.

Legătura dintre Petrescu și Ponta, dacă mai era nevoie, a fost expusă clar chiar de profesoara de economie. L-a întâlnit în SUA, a colaborat cu acesta, fiind o perioadă consilierul premierului pe probleme economice, l-a asistat în relația cu FMI... Care-i misterul? Mai rămâne casa de la Cornu a fostului premier Adrian Năstase. Colonelul probabil că suferă de o avitaminoză severă, specifică acestui anotimp, dacă nu poate să facă o socoteală simplă din care să rezulte că pe vremea când se năștea și alerga Ioana cu cercul pe la Cornu, lui Adrian Năstase nici prin cap nu-i trecea că va cumpăra cândva o proprietate acolo. Prostia televizată devine cu atât mai evidentă cu cât, dacă extrapolăm, toți cetățenii acestei țări pot fi suspectați de relații cu cei doi politicieni ai PSD, pe motiv că s-au născut în țara în care atât unul cât și celălalt au îndrăznit să cumpere proprietăți sau să construiască.

Robert Turcescu intuiește că face folclor manelizant pe post de investigație, dar această intuiție nu-l împiedică să se afunde și mai tare în derizoriu, atunci când ajunge practic să o someze pe Ioana Petrescu să-și publice un CV pe care bietul ministru l-a publicat, deja. Inchizitorului Turcescu nu-i convine însă rezoluția, el vrea neapărat detalii, vrea ceva, orice, de care să se poată agăța. Prea puțin contează că actul făcut public conține deja absolut tot ce era relevant din punct de vedere academic și profesional pentru ocuparea funcției, bodyguardul Elenei Udrea vrea tot din urmă, de la țigara fumată pe hol în liceu și până la nivel de grădiniță. Suntem și noi curioși, CNA care s-a sesizat foarte prompt și a taxat cu pedanterie ”linșajul mediatic” al Andreei Pora, se va sesiza și în cazul ministrului atacat și disecat public mai ceva decât în anii de glorie ai sovietelor și tribunalelor poporului? Că dacă mai vine o dată Elena Udrea în emisiune, ajunge zelosul său amfitrion să-l trimită pe ministrul de Finanțe la Canal, nu înainte să-i smulgă preventiv unghiile la un interogatoriu în direct și la o oră de vârf.

Colegial, ne este milă de jurnalistul Turcescu. Furat de peisaj și interogația abisală despre coincidența de la Cornu, vedeta TV nici n-a sesizat că a ratat oportunitatea să înfățișeze telespectatorilor săi alt CV misterios, legat de originile Elenei Udrea, parcă originară de pe la Pleșcoi. Dar nu-i timpul pierdut. Recuperează el, altădată!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 mar, 2014
SAG
Turcescu este unul dintre slugoii credinciosi ai alcoolicului -guvernator de la Cotroceni
28 mar, 2014
Caransebes Are Probleme
Elena Udrea
stiti de ce are Elena Udrea foarte multi bani???...pentru ca prostia se plateste!!!...
28 mar, 2014
Alina Plugaru
Lenuto mama, tare prostuta mai esti. Sau asta-i misiunea ta? Ce ministreasa este donsoara Ioana Petrescu, daca nici macar cati anisori are nu spune, nu spune nici unde a facut scoala si nici in ce imprejurari favorabile l-a cunoscut pe distinsul plagiator, care a cazut in cur si a pus-o tomna la ministerul finantelor? E drept ca fatuca, sincera, a dat in vileag unde se va duce noul bir pus de parsivelul premier... Ce-ar fi fost daca donsoara ministru ar fi intrat in direct prin telefon si ar fi lamurit enigma? Dar, saraca, are interdictie de la temporarul prim ministru sa mai vorbeasca cu presa. Nu de alta, dar, sincera cum e, cine stie ce ar mai fi aflat vulgul pesedist, cu repercursiuni la cele doua alegeri din anul acesta! Zi tu Lenuto, daca n-am dreptate...
28 mar, 2014
Comisarul M.
Penibilul” „colonel
La ce ne putem astepta din partea unui pupincurist ? Pupak Lakur ....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ