România TV: Varză murată în noroi pentru clienţii hypermarketurilor

| 20 dec, 2013

Varză murată în noroi pentru clienţii hypermarketurilor! Se întâmplă în judeţul Giurgiu de unde pleacă zeci de tone de varză către magazinele din toată ţara. Marfa e produsă în gropi săpate în pământ, în condiţii greu de descris. Firma aparţine unui consilier local, care în urmă cu câteva luni a omorât o fetiţă cu maşina de teren. Materialul exclusiv România TV a fost filmat cu camera ascunsă.

Ferma de unde pleacă varza murată spre hypermarketurile din toată ţara este la marginea comunei Vărăşti, în județul Giurgiu. Muncitorii de aici spun, însă, că ea e adusă din apropiere, scrie RomâniaTV.net.

Locul misterios unde se murează varza este într-un sat din apropiere. O curte plină cu gropi în care, printre noroaie, pot fi văzute şi verzele. Localnicii ne asigură că putem cumpăra orice cantitate.

Localnicii se plâng de mirosul înţepător care vine de la fermă.

"Nici nu poţi să trăieşti acolo, să respiri! N-are hazna, n-are nimic! Şi le dă drumul...nu poţi să trăieşti acolo", a spus un localnic.

În hypermarketuri, varza murată la Vărăşti e la mare căutare. Nici măcar şeful de raion nu tresare prea tare când vede fotografii cu locul în care este produsă marfa.

Reprezentaţii Direcţiei de Sănătate Veterinară spun că vor face verificări amănunţite.

Tag-uri: varză murată
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ