ROMATSA: Angajaţii au urmat cursuri de perfecţionare de UN MILION DE DOLARI pe plajele de la Miami

| 23 ian, 2014

ROMATSA - Regia Autonomă „Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian" este una dintre instituţiile care oferă printre cele mai mari salarii din România. Pe lângă asta, angajaţii au fost anul trecut pentru cursuri de perfecţionare la Miami, scrie ECONOMICA.NET.

În 2013, Administratia Română a Serviciilor de Trafic Aerian (ROMATSA) şi-a trimis personalul operativ să se perfecţioneze la Miami, la celebra şcoală de aviaţie Pan Am International Flight Academy. Nota de plată: peste 930.000 de dolari, din surse proprii.

Pan AM International Flight Academy este o prestigioasă şcoală de aviaţie specializată în training-ul piloţilor din toată lumea, care are sediul la Miami, SUA. În urmă cu exact un an, pe 22 ianuarie 2013, ROMATSA a atribuit, în calitate de autoritate contractantă, prin negociere, fără anunţ de participare, academiei americane Pan AM International Flight Academy un contract de peste 930.000 de dolari fără TVA, de furnizare cursuri de perfecţionare pentru controlorii de trafic aerian (cursuri refresher controlor trafic aerian (CTA), aşa cum e specificat în SEAP. Vezi ce salarii au angajaţii ROMATSA şi cât au costat cursurile de perfecţionare pe ECONOMICA.NET

Citeşte şi: Directorul general al ROMATSA, Aleodor Frâncu, a demisionat

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ