RTV.net Oprescu promite o nouă Sală Polivalentă până la sfârşitul lui 2015

| 26 iul, 2013

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, spune că la sfârşitul anului 2015 bucureşteni vor avea o nouă Sală Polivalentă în Parcul Lia Manoliu.

Întrebat când vor avea bucureştenii o sală polivalentă, primarul Sorin Oprescu a răspuns că speră ca aceasta să fie construită până în 2015.

"Ne ducem pe Bulevardul Basarabia, în Parcul Lia Manoliu. Facem o sală polivalentă. Eu sper ca la sfârşitul lui 2015 să fie gata. Cuprinde toate disciplinele. E olimpică şi în acelaşi timp polivalentă pentru că e pregătită şi pentru evenimente", a declarat Sorin Oprescu într-o ediţie specială la România TV.

Noua Sală va avea o capacitate de până la 12.000 de locuri şi ar necesita o investiţie totală de 65 milioane euro. Potrivit b365.ro, Sala Polivalentă va fi situată pe o suprafaţă de teren de 43.000 mp, iar suprafaţa construită a acesteia va fi de 11.500 mp. Lucrările la Arena Multifuncţională sunt prevăzute să înceapă în trimestrul IV din 2013.

Tag-uri: Sorin Oprescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ