Rușii, mereu SURPRINZĂTORI! Achiziția unuia: UN TANC. Cum vrea să îl folosească

| 25 sep, 2014

Un bărbat din Rusia a reușit să șocheze o întreagă comunitate, după ce a părut la bordul unui tanc. Bărbatul și l-a cumpărat de la armata din Belarus.

Timofey Vasilyev, un bărbat în vârstă de 25 de ani din Rusia spune că ar fi cumpărat tancul din Belarus, unde a fost pus la vânzare de către armată.


Bărbatul a plătit pe mastodont suma de 10.000 de dolari, la care s- mai adăugat și transportul tancului până în Rusia. Timofey a avut nevoie de un trailer pentru a-l transporta în țară. Culme ironiei a fost că pe trailer, alături de tanc mai erau și două mașini de lux, un Chevrolet Corvette și un Porche Cayenne.


Acum, rusul vrea să se ocupe de tanc, să-i renoveze cabina, care a fost devastată în urma aplicațiilor militare și să iasă cu el la plimbare. Însă întrucât nu are voie să se plimbe cu el pe străzile Moscovei, Timofey vrea să ajungă cu tancul în Crimeea prin strâmtoarea Kerci.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ