Ruinele unui oraș misterios descoperite în Antarctica?

| 14 mai, 2014

Antarctica este una dintre cele mai controversate și misterioase zone de pe Terra. Numeroase amănunte stupefiante au început să iasă la iveală începând cu 2001, moment în care opinia publică a aflat pentru prima dată că numeroase structuri megalitice se află îngropate sub stratul gros de gheață din regiunea polară din sudul Pământului.

Armata americană a început să trimită numeroși specialiști în Antarctica și nimeni nu cunoștea motivul. Tot în acel an 2001, s-au mai aflat veşti conform cărora a fost nevoie de un echipaj medical de urgenţă în acea zonă, pentru a trata personalul care lucra sub gheaţa arctică. Şi tot atunci, toată regiunea a fost zguduită de un cutremur neobişnuit de puternic. Seismologii au localizat epicentrul cutremurului chiar în zona bizarei structuri de sub gheaţă.

Un alt eveniment important al anului 2001, după ce armata americană se pare că a început săpăturile sub gheaţă, a fost apariţia unei anomalii magnetice puternice în acea zonă, care s-a răspândit până în vecinătatea bazei ruseşti Vostok din Antarctica. Cercetătorii ruşi au fost şocaţi şi uimiţi de ceea ce au observat atunci, scrie efemeride.ro.

Bomba despre misterul Antarcticii fusese astfel detonată și în 2002, un echipaj de televiziune s-a deplasat la fața locului pentru a realiza reportajul secolului. În cele mai elitiste cercuri se vorbea despre descoperirea Atlantidei sau chiar a numeroase orașe rămase intacte sub stratul gros de gheață.

Straniu sau nu, membri echipei de televiziune au dispărut fără ca nimeni să nu le mai dea niciodată de urmă. Interesant este faptul că armata americană a recuperat camera de filmat, care s-a găsit la circa 200 de kilometri de Stația de Cercetare McMurdo. Echipa de televiziune reușise să filmeze mai multe lucruri misterioase din Antarctica. Guvernul american a decis să cenzureze filmarea respectivă din motive de securitate națională. Avocații postului de televiziune, care trimisese echipa dispărută în Antarctica, au intentat un proces de amploare prin care au încercat să recâştige filmarea respectivă. Nici până în ziua de astăzi reportajul nu a putu fi recuperat, dar doi soldați ai marinei SUA, care au participat la vizionarea filmului au avut curaj abia în 2012 să vorbească despre imaginile șocante filmate.

Este vorba despre ruinele unui oraș imens, care se află la circa 3000 de metri sub gheață. De asemenea, echipa de televiziune mai filmase și trei structuri imense care seamănă extrem de bine cu piramidele din Egipt. Imediat după ce descoperirea fusese realizată, mai multe echipe de arheologi au fost trimise la fața locului pentru a analiza ruinele. Știrea cu privire la cele trei piramide antice a făcut înconjurul lumii în 2012, pentru ca de atunci și până în prezent nimeni să nu mai sufle o vorbă despre orașul antic din Antarctica.

În prezent, zvonurile spun că armata americană a deplasat în zona ruinelor orașului antic numeroși soldați. Ei au încercat în nenumărate rânduri să intre în structurile abandonate, dar atunci când se apropiau un sentiment straniu punea stăpânire pe ei. De asemenea, dureri de cap și iluzii vizuale stranii sunt stările cele mai comune definite de cei care au încercat să se apropie de structurile megalitice din Antarctica.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 sep, 2014
sandulache
Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email:
[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ