Rusia ne dă o PALMĂ ZDRAVĂNĂ! Putin face o mişcare neaşteptată în România

| 18 iun, 09:03

Rusia face o mutare neaşteptată în România. Încet şi sigur, Federaţia Rusă îşi retrage banii din ţara noastră.

În urmă cu doar câteva luni, servicile secrete româneşti erau în alertă maximă, în încercarea de a contracara infuzia de capital rusesc care ajungea masiv în ţară noastră, prin intermediul agenţilor de influenţă ai FSB, serviciul de spionaj rusesc. Mai mult, existau chiar informaţii că ruşii vor forţa achiziţionarea a unui segment cât mai mare din economia românească, scopul Moscovei fiind unul cât se poate de pragmatic. În lipsa unei puternice comunităţi rusofone pe teritoriul ţării noastre, că în cazul Ucrainei, conducerea Federaţiei Ruse ar fi putut clama protejarea intereselor econonomice ruseşti. Adică ar fi putut bate cu pumnul în masă pe motiv că au investit masiv în România şi nu vor decât să-şi protejeze afacerile, scrie ziarul Naţional.

Lucrurile par însă să se fi schimbat radical, peste noapte. Şi asta în condiţiile în care relaţiile dintre marile puteri occidentale şi România, pe de o parte, şi Federaţia Rusă, pe cealaltă parte, se deteriorează de la o zi la altă. Numai că ruşii nu doar că au oprit peste noapte robinetul cu bani prin care alimentau asaltul economic asupra României, dar dau semnale clare că vor trage cu totul obloanele asupra afacerilor derulate în ţară noastră. Ceea ce a produs stupoare la Bucureşti, structurile abilitate încercând să desluşească toate „fineţurile” ce se pot ascunde în spatele acestei mişcări surprinzătoare.

Retragerea capitalului rusesc din România ar putea să fie un semnal care să îngrijoreze serios autorităţile la Bucureşti. Mai ales că există destule exemple în care, după o astfel de retragere totală de capital, statul care a făcut această mişcare s-a transformat imediat într-o forţă agresoare.

Citeşte şi: Anunţul de ultimă oră făcut de PUTIN care pune pe jar marile puteri

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

37 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 dec, 19:57
Tudor
Nedumerire
Păi eu nu am înțeles, era rău când aduceau capital, este rău și când îl scot? Dacă rămâne așa nemișcat, este bine sau rău?
17 dec, 08:54
avramescu
putin
Pai hotarati-va ,era rau ca bagau bani sau e rau ca-si retrag banii?
22 iul, 12:58
grisa
mascariciul
Daca si romanii ar fi mai destepti si nu le-ar ploua in gat , ar trebui sa le blocheze toate conturile. Rusii au o gramada de datorii catre statul roman. Dar de la niste ageamii gen monta , la ce sa te astepti ? Sunt buni doar de gargara ieftina. Acum s-al vad pe Teodorovici luptand pentru economia Romaniei ? La un guvern de rahat, angajati pe masura. De cate ori apar pe ecranele televizoarelor, schimb canalul; au niste mutre de retardati de mi-e mie rusine sa am asemenea connationali. Inafara de sedinte si matraplazacuri, de altceva nu-s in stare. Gargaragii de cea mai joasa speta. Ratati din toate punctele de vedere.
21 iul, 09:10
Nicu
PROIECT UNIC LA NIVEL MONDIAL.
Trebuie să ne deprindem să ghicim abundenţa viitoare acolo unde cei mai mulţi nu văd decât ariditatea stearpă. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câstige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]
22 iun, 10:20
Camelia
comentariu
O afacere profitabila pentru toti! Cum ar fi daca ai avea o afacere a ta, puternica si profitabila? Noi iti oferim un sistem recomandat de catre cei mai mari experti, gata sa-ti aduca si tie castigurile pe care ti le doresti. Solicita chiar acum mai multe informatii, la adresa de email: [email protected]
22 iun, 17:22
VALI POPA
colaborare
doresc amanunte despre acest job, in ce consta activitatea acestei afaceri, despre ce fel de activitate este vorba??????
cu stima
Vali popa

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ