S-a aflat marele SECRET al fostului director FMI Dominique Strauss-Kahn

| 18 dec, 16:51

Dominique Strauss-Kahn ar avea un fiu secret în vârstă de cinci ani, dezvăluie revista Closer. Politicianul francez, în vârstă de 66 de ani, ar fi astfel tatăl a cinci copii.

El are oficial patru copii cu vârste cuprinse între 20 și 42 de ani, iar testul ADN i-a stabilit paternitatea pentru al cincilea, asigură presa.

Acum un an și jumătate, "mama băiatului a declanșat o procedură pentru recunoașterea paternității", afirmă Closer. Ea a pornit demersurile pentru primirea unei pensii alimentare de la DSK, în valoare de 8.000 de euro pentru a crește copilul secret.

Când era căsătorit încă cu Anne Sinclair, DSK urma să candideze la alegerile prezidențiale din Franța. A fost împiedicat însă de scandalul cu Nafissatou Diallo și apoi de cel de la Carlton. "În 15 decembrie, un tribunal din Paris analiza mărimea pensiei alimentare solicitate de mama copilului", precizează Closer, care adaugă că decizia urmează să fie dată până la sfârșitul lunii ianuarie.

Dominique Strauss-Kahn a fost director al FMI din 2007 până în 2011, când a fost arestat pe aeroportul interțional John F. Kennedy din New York pentru  tentativa de viol.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 dec, 06:57
gheorghe
afacere
Partener firma internationala caut colaboratorii pentru a deveni parteneri intr-o afacere de succes cu castiguri garantate din prima luna, castigurile sunt nelimitate in functie de acitivitatea desfasurata. Cerinte:
- putere de convingere si o buna capacitate de negociere;
- spirit de initiativa, orientat spre rezultate si atingerea obiectivelor propuse;
- dorinta de a obtine castiguri peste medie;
- capacitate de planificare si organizare;
- gandire pozitiva;
- bune abilitati de comunicare si interrelationare;
Detalii la adresa : [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ