S-a lăsat cucerită la doar 16 ani - povestea de dragoste a Iuliei Timoșenko

| 05 mar, 2014

După aproape doi ani de închisoare fostul Prim-ministru al Ukrainei, Iulia Timoșenko, este din nou liberă. Nu o singură dată era pe cale să-și piardă familia, dar cârcotașii n-au reușit să dezbine acest cuplu.

Iulia Timoșenko, cu numele de fată Grigean, a crescut fără tată de la vârsta de 3 ani. Asta a și făcut-o să fie mai putenică decât alte femei.

Avea doar 16 ani, când un apel telefonic, făcut din greșeală, avea să-i schimbe viața. Era o zi obișnuită când a răspuns la telefon, iar pe celălat fir auzise:” Îmi cer scuze, cred că am greșit numărul”.

Se pregătea să pună receptorul, însă băiatul a insistat să afle cine este și cum o cheamă.

Au început să discute, de parcă se cunoșteau de-o viață. Tânărul, insistent de fire, nu s-a lăsat până Iulia nu a acceptat invitația la prima întâlnire.

Prima întâlnire ”oficială”

Chiar de la prima întâlnire Alexandru a înțeles că-i va fi greu s-o cucerească. Încerca să-și amitească toate glumele care le știe. Fiind expert în domeniul matematicii, și-a propus s-o impresioneze cu aceste cunoștințe. Iulia, însă, se ținea tare.

În doar un an a cucerit-o, scrie unica.md.

Întrebată ce a atras-o la Alexandru, Iulia a spus:”Cred că vocea. Există așa o teorie că este nevoie de doar 10 secunde să-l privești în ochi ca să înțelegi că el este soarta ta. La noi anume acest detaliu a fost cel mai important, vocea.”

Uite așa, relația dintre cei doi a început a prinde contur. Când Iulia a împlinit 19 ani, au făcut nunta. Iar doar după un an de la căsătorie, s-a născut fiica Jenea.

Nu de puține ori soțul Iuliei spunea că i-a fost greu cu ea,din cauza caracterului puternic. Însă și-a răsfățat mereu soția. Deși erau săraci, el nu se zgârcea niciodată. Din ultimii bani îi procura cele mai frumoase bijuterii, florile preferate.

Și totuși, de-a lungul căsătoriei nu de puține ori au fost la un pas de divorț. Atunci când soțul s-a mutat cu fiica în Londra, Iulia abia își începea cariera politică.

Odată cu faima au început să apară și bârfele. Cârcotașii o cuplau cu cei mai bogați bărbați din Ukraina. Ea însă niciodată nu a comentat niciun zvon.

Atunci când a fost arestată soțul se afla în Londra.

Acum, își amintește cum a decurs prima întâlnire:”Când am venit s-o văd, nu știam ce să spun. Totuși ce m-a impresionat cel mai mult a fost faptul că, deși se afla în acel loc sumbru, nu a uitat să se machieze. Asta mă și impresionează cel mai mult la ea, faptul că indiferent de situație nu a uitat niciodată că este femeie.”

Pe data de 14 septembrie 2013, perechea a împlinit 34 de ani de căsătorie. La telefon soțul i-a spus cele mai frumoase cuvinte:” Îmi doresc să fii eliberată cât mai repede. Știi că eu mereu te voi aștepta”.

Tag-uri: Iulia Timoşenko
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ