Salariul COLOSAL la care a renunțat Costin Borc pentru ocupa scaunul de ministru al Economiei

| 04 dec, 11:04

Vicepremierul Costin Borc, ministru al Economiei, a renunțat la un salariu de invidiat pentru a face parte din Guvernul Cioloș. Acesta a câștigat anul trecut nu mai puțin de un milion de lei din salarii.

Vicepremierul Costin Borc deţine, împreună cu soţia, două terenuri agricole în Teleorman şi Calaraşi, un teren intravilan în Bucureşti, un altul în Capelle-les-Grands, precum  şi o "alee de acces" .

De asemenea, cei doi deţin un apartament şi o casă de locuit în Bucureşti, un apartament la Paris şi o casă de vacanţă la Capelle-les-Grands.

Citește și: Ministrul Economiei: Când m-a sunat Cioloş, am crezut că-i o farsă de-a lui Buzdugan


Borc este posesorul unui Volkswagen Golf, fabricat în 2015, are bijuterii în valoare de aproximativ 15.000 de euro şi tablouri de circa 4.000 de euro, scrie RomâniaTV.net.

Costin Borc stă foarte bine şi la capitolul bani în conturi. Acesta precizează în declaraţia de avere că sumele declarate în conturile de la unele bânci aparţin acestuia, soţiei, dar şi copilului major aflat la studii în Marea Britanie, dar reprezintă şi economii ale fiicei.

La capitolul "plasamente, investitii directe şi imprumuturi acordate", Costin Borc deţine acţiuni, printre altele, la Lafarge Holcim, Electrica, Nuclearelectrica şi Petrom.

Costin Borc a încasat, anul trecut, ca salariat, venituri de 1.059.797 RON, de la Eco Gest, parte a grupului Lafarge. A mai câştigat aproape 48.000 de euro din închirierea unui apartament, iar din investitii a incasat cca 5.200 de lei. Soţia a obţinut din arendă aproximativ 30.000 de lei.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Tag-uri: avere, Costin Borc
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ