SCANDAL de proporţii în PC, ce se întâmplă cu partidul

| 10 mar, 12:26

În Partidul Conservator nu e liniște deloc, mai ales că liderul Daniel Constantin duce negocieri cu Călin Popescu Tăriceanu pentru o fuziune PC-PLR. Într-o ședință cu scântei, care a avut loc la Parlament, la conservatori au explodat nervii. Pe masă s-a pus problema fuziunii cu PLR, moment în care senatorii Dumitru Pelican și Cristiana Anghel au explodat, potrivit stiripesurse.ro.

Dumitru Pelican a amenințat că își va da demisia din partid, dacă se face fuziune cu PLR, în timp ce Cristiana Anghel a spus că ”Tăriceanu este un nimeni în drum” și a plecat din ședință.

Prin fuziune, PC ar urma să își schimbe denumirea și sigla, iar în teritoriu să se unească cu filialele PLR.

Marii absenți de la această ședință au fost Cristian Popescu Piedone, Maria Grapini și Ilie Năstase, cu toții fiind împotriva fuziunii, dar împotriva actualei conduceri exercitate de Daniel Constantin.

Din comisia de negociere pentru fuziunnea cu PLR vor face parte: liderul Daniel Constantin, Bogdan Ciucă, Mircea Banias, Vlad Nistor, Daniel Florea  și Eugen Durbacă.

 

Citeşte şi: Blonda care bagă ZÂZANIE între conservatori

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 mar, 12:56
liviuioan
--PELICANUL NEGRU---miorlaie--
Saracul , nea MITICA--a vazut--NEGRU--in fata ochilor si a inceput sa miorlaie . Sa mai fii bagat in sedinta prezidata pe rand de GORGHIU--ORBAN--VOICU--D GRECU--O STANCU--te doare la COARDA--sensibila---. Poate va potoleste--DRAGA OLTEANU MATEI--asta si cu dispretul celor care tot va acuza de --SOLUTIA IMORALA---a lucrului bine - PRESPALAT .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ